Obavijesti

Sport

Komentari 4

Boston nadoknadio zaostatak od 27 koševa protiv Orlanda

Boston nadoknadio zaostatak od 27 koševa protiv Orlanda
1

Košarkaši Boston Celticsa po drugi su puta u samo četiri dana šokirali Orlando Magic. Nakon što su ih u ponedjeljak isprašili s +31, ovog puta su slavili 91-83

VIDEO

Košarkaši Boston Celticsa po drugi su puta u samo četiri dana šokirali Orlando Magic. Nakon što su ih u ponedjeljak isprašili s 31 razlike na domaćem parketu (87-56), ovoga su puta slavili u njihovom Amway Centeru 91-83 preokrenuvši nevjerojatnih 27 koševa zaostatka.

Nakon trice Jameera Nelsona tri minute i 11 sekundi prije kraja druge četvrtine na semaforu je stajalo velikih 52-25 za Magic. Na poluvremenu je domaćin vodio plus 21 (58-37), a u nastavku su malo po malo nestali s terena. U posljednjoj četvrtini Magic je tako zabio samo osam poena, uz šut 2-17 iz igre, za razliku od Bostona koji je u toj dionici ubacio 27, isto koliko i u trećoj četvrtini.

Na kraju je junak Celticsa, koji su igrali bez ozlijeđenih Rajona Ronda (zapešće) i Raya Allena (gležanj) bio Paul Pierce s 24 koša i 10 asistencija, dok je rookie E'Twaun Moore s klupe ubacio 16 uz četiri pogođene trice. Pierce i Moore svaki su ubacili po deset koševa u posljednjoj četvrtini.

Double-double učinak od 12 koševa i 10 skokova ostvario je Kevin Garnett, a Bostonu je to bio treći uzastopni trijumf, što im je uspjelo prethodno samo jednom ove sezone.

S druge strane, Orlando je poražen po treći put u posljednjih pet susreta, a njihov najbolji pojedinac u susretu po običaju je bio Dwight Howard sa 16 koševa i 16 skokova. Jason Richardson dodao je 13 koševa, a Ryan Anderson 12.

U drugoj utakmici večeri LA Clippersi su u Staples Centeru savladali Memphis Grizzliese 98-91. Blake Griffin odigrao je vrlo dobru all-round utakmicu sa 20 koševa, 9 skokova i 8 asistencija, dok je Chris Paul ubacio 18 koševa uz sedam asistencija u svojoj drugoj utakmici po povratku nakon ozljede zadnje lože lijeve noge.

Kod Grizzliesa, kojima je ovo drugi uzastopni poraz nakon niza od sedam vezanih pobjeda, najefikasniji s 24 koša bio je Rudy Gay, dok je Marc Gasol ostvario double-double učinak s 18 koševa i 11 skokova.

NBA liga, četvrtak:

Orlando - Boston 83-91 (Howard 16k, 16s, Richardson 13k / Pierce 24k, 10a, Moore 16k)

LA Clippers - Memphis 98-91 (Griffin 20k, 9s, 8a, Paul 18k, 7a / Gay 24k, 7s, M. Gasol 18k, 11s)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...