Obavijesti

Sport

Komentari 64

Božićna čestitka HNS-a: Hajduk opet mora platiti najviše...

Božićna čestitka HNS-a: Hajduk opet mora platiti najviše...

HNK Hajduk kažnjen je s 18.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Lokomotiva - Hajduk, piše u priopćenju disciplinskog suca HNL-a

VIDEO

Bliže se blagdani, vrijeme je darivanja, a za kraj jesenskog dijela HNL-a, dok su igrači već na odmoru, i HNS je odlučio poslati svoju čestitku. Doduše, 'čestitku' koja se baš i neće dopasti čelnicima Hajduka.

Pokretanje videa...

Livaja: 'Mrzim Dinamo, srpsko ime to' VIDEO

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama s odgođene utakmice 4. i redovnog 19. kola HT Prve lige, a opet će najviše platiti - Hajduk. Splićani su redovna mušterija što se tiče punjenja HNS-ove blagajne. Ove sezone uplatili su više od 200.000 kuna, više nego svi klubovi u prvenstvu zajedno, a taj niz se nastavlja. A i mogao bi se nastaviti jer disciplinski sudac još nije donio odluke o kaznama za posljednje 20. kolo. 

Zagreb:  Hajduk i Lokomotiva odigrali 3:3 uz dva autogola Hajduka

- HNK Hajduk kažnjen je s 18.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Lokomotiva - Hajduk. Pripadnici Torcide na istočnoj tribini u 78. minuti zapalili su 12 baklji koje su dogorjele na tribini, a u 82. minuti zapalili su 8 baklji, od kojih je jedna bačena na tartan stazu - piše u priopćenju. 

Zagreb:  Hajduk i Lokomotiva odigrali 3:3 uz dva autogola Hajduka

Zbog propusta u organizaciji iste utakmice, Lokomotiva je kažnjena sa šest tisuća kuna, a isti iznos morat će platiti i Dinamo.

- GNK Dinamo kažnjen je sa 6.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Dinamo - Slaven Belupo. Domaća navijačka skupina BBB, smještena na sjevernoj. tribini (446 pripadnika), u 44. minuti pali jednu dimnu kutiju koja je pravila dim narančaste boje, te od 74. do 77. minute pali pet baklji, od kojih su dvije bačene na prostor ispred iste tribine, dok su ostale dogorjele na tribini.

Navijači na utakmici Dinamo - Hajduk

Kaznu nije uspjela izbjeći niti Istra koja će također šest tisuća kuna uplatiti u blagajnu HNS-a. Za ugodne blagdane. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače