Obavijesti

Sport

Komentari 12

Božićni dar: Besplatan ulaz na utakmicu Cedevite protiv Krke

Božićni dar: Besplatan ulaz na utakmicu Cedevite protiv Krke
8

Cedevita dočekuje Krku u sklopu ABA lige sutra u 19 sati u dvorani u Trnskom. Krka je jedna od tri momčadi koje su pobijedile Cedevitu u ABA ligi ove godine

VIDEO

Košarkaši Cedevite u sklopu 17. kola regionalne ABA lige dočekuju Krku na Štefanje u subotu. Utakmica se igra u 19 sati u dvorani u Trnskom, a Cedevitin božićni poklon je besplatan ulaz svim navijačima i ljubiteljima košarke.

Momčad Cedevite ima fenomenalan niz u ABA ligi. Devet utakmica zaredom ne zna za poraz, a utakmica protiv Krke bit će treća u samo šest dana. Podsjetimo, Cedevita je prošle nedjelje u KC-u Dražen Petrović pobijedila nikšićku Sutjesku, a dva dana poslije je u istoj dvorani pobijedila gradskog rivala Cibonu.

Zbog zauzetosti Doma sportova i KC-a Dražen Petrović, Cedevita će Krku ugostiti u dvorani u Trnskom.

- Nismo ove sezone još igrali u toj dvorani, ali spremni smo na sve. Ovo neće biti lagana utakmica. Jure Lalić, Ive Ivanov i Stefan Sinovec su odlični igrači koji duži niz godina igraju u ovom rangu natjecanja. No, usporedimo li Lalića s Bilanom, mislim da smo tu u lijepoj prednosti - rekao je uoči utakmice pomoćni trener Cedevite Dražen Orešković.

Prvo ime Cedevite u zadnje vrijeme je Miro Bilan, koji je u studenome bio najkorisniji igrač ABA lige. Pošto već tri kola zaredom predvodi MVP listu izgledno je da će i u prosincu biti najkorisniji igrač. Dobrim igrama protiv Sutjeske i Cibone, trener Veljko Mršić dao je svojim igračima slobodan dan na Božić.

No božićna idila prestaje već sutra, a Krka je jedna od tri kluba koja su pobijedila Cedevitu u ABA ligi ove godine (Krka je pobijedila Cedevitu 85-77 u Novom Mestu).

- Želimo im uzvratiti za taj poraz. U dobrom smo nizu, u ABA ligi imamo devet pobjeda zaredom. No ne smijemo se opustiti i kiksati - zaključio je Orešković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'