Obavijesti

Sport

Komentari 140

Dinamo pozvao navijače da se vrate na tribinu: Pružamo ruku

Pred "sedmu silu" je uoči početka sezone izašao Zoran Mamić i cijela momčad Dinama. Iako je najavio dolazak, pred medije ovaj put nije došao Zdravko Mamić

VIDEO

Iako je najavio dolazak, pred sedmu silu nije izašao izvršni direktor Zdravko Mamić zbog privatnih razloga, ali su se pojavili trener Zoran Mamić i cijela prva momčad Dinama.

- Pripremali smo se za nastavak prvenstva na teškim terenima, sličnim onom koji nas sutra čeka u Puli. Tamo želimo pobjedu! Nedostajat će nam ozlijeđeni Taravel i Fernandes. Želimo igrati atraktivno, brzo i disciplinirano. Prije to nismo poštovali u Europi i zato je rezultat trpio - rekao je kratko Zoran pa se osvrnuo na navijače:

- Sudjelovao sam u razgovorima, neki žele podržati momčad. Postoji želja od nekih grupa da se vrate na stadion.

Potom je pred novinare došao direktor Tomislav Svetina.

- Nije bio "lažnjak", Zdravko je trebao doći, ali nije zbog privatnih razloga. Pokušat ću vam prenijeti sve bitno. Razlog dolaska pred vas je da pozovemo sve naše navijače! Ovaj Dinamo može ponuditi jako puno, igru na tragu s kraja sezone, pamtimo utakmicu u Splitu i 5-0 u Zagrebu. Dođite u Maksimir na spektakularni nogomet. Boli nas situacija već neko dulje vrijeme s navijačima. Postoji volja s obje strane i vjerujem da će se to pokazati kroz neko vrijeme. Zovem sve, ne samo BBB-e, najvatrenije, nego sve navijače. Ovaj grad, ovaj klub i ova momčad to zaslužuju. Napravit ćemo određene korake prema tome da se u Maksimiru uživa kao nekad. Ovo je pružanje ruke, iako se vjerojatno neki ne slažu s politikom kluba i ne očekujem da će se prošlost prebrisati krpom. Razgovarali smo s tri Udruge navijača, s nekima nismo mogli jer su u zatvoru.

Riječ je potom preuzeo "časnik za navijače" Marko Kuže.

- Posljednjih tjedana sam dosta kontaktirao s navijačima i prenio ih Upravi kluba.

Kapetan Joe Šimunić također je apelirao na povratak "12. igrača".

- Kao kapetan bih volio pozvati sve navijače na stadion, nazad na sjevernu tribinu. Navijači puno znače, ne samo u dobrim nego i u lošim trenucima.

Leko, Antolić i Soudani: Trebate nam

Ništa se ne može zamijeniti s osjećajem kada igraš pred punim Maksimirom. Odrastao sam u Zagrebu, godinama sam u Dinamu i mislim da zaslužujemo puni stadion, pogotovo mnogi mladi koje imamo u momčadi. Želimo da nas navijači nose do novih pobjeda, a mi vas nećemo iznevjeriti, rekao je Jerko Leko, a Domagoj Antolić dodao:

- Zagrebački sam dečko, praktički odrastao na Maksimiru.  Trebaju nam pune tribine i prava podrška.

I taman kada je press konferencija završila, par rečenica o želji za povratkom navijača na francuskom rekao je Soudani, a preveo je Leko. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.