Obavijesti

Sport

Komentari 33

'Brada, svjetska klasa': Otišao iz Hajduka pa zaustavio Real...

'Brada, svjetska klasa': Otišao iz Hajduka pa zaustavio Real...
2

Odličan je bio Filip Bradarić u svom prvom nastupu za Celtu u kojemu je igrao od prve minute. U sredini veznog reda se sjajno snašao i sudjelovao u akciji za prvi gol u remiju s Real Madridom...

VIDEO

Bradarić će nam dati ono što nam nedostaje, rekao je o dolasku nekadašnjeg hajdukovca Filipa Bradarića trener Celte Vigo Oscar Garcia. Bio je u pravu. 

U prvoj Bradarićevoj utakmici u prvih 11, izgledao je odlično. Celta je na iznenadila tribine Santiago Bernabeua kada je u sedmoj minuti zatresla mrežu domaćina. Zabio je Fedor Smolov na asistenciju Aspasa kojemu je loptu dodao upravo Bradarić.

Igrao je Filip u sredini veznog reda do 83. minute kada ga je zamijenio Santi Mina koji je i zabio drugi gol za goste. Celta je tako šokirala Real i otkinula mu bod (2-2). Momčad Filipa Bradarića trenutačno je na 17. mjestu prvenstvene tablice, dok je Real prvi s 32 boda više.

Galicijski dnevnik Atlantico posvetio je čitav članak Hrvatu.

''Bradarić: Igrač s taktičkom pločom u glavi'', naslov je članka.

Podsjetimo, povremeni hrvatski reprezentativac napustio je u četvrtak Hajduk te došao na šestomjesečnu posudbu u lučki grad Vigo, u sjevernoj pokrajini Galiciji. Celta ga je angažirala kao zamjenu za Slovaka Stanislava Lobotku, koji je otišao u Napoli. Igrač je Cagliarija, koji ga je ljetos posudio Hajduku, a sad, eto, Celti.

"On nije samo dobro obučen da pokrije poziciju u vezi, nego to zna raditi protiv momčadi svjetske klase. Svjetski doprvak imao je jednostavna, a učinkovita rješenja na stalan problem koji je Madrid stvarao Celti tijekom 85 minuta, koliko je bio na travnjaku", stoji u članku koji dodaje:

"Loptom je igrao jednostavno i uvijek je dao prednost suigračima, ili ih barem nije ugrožavao. Fazu obrane odigrao je na jako visokom nivou. Svaki put kad je igrač Reala išao na igrača Celte, Bradarić je bio tu da pomogne. Znao se povući skroz do zadnje linije, kad treba povući prema naprijed i osvojio bezbroj duela i drugih lopti. I to nije slučajno."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka