Obavijesti

Sport

Komentari 26

Branco održao obećanje: Márkó Futács produžio je s Hajdukom

Branco održao obećanje: Márkó Futács produžio je s Hajdukom
1

Čovjek koji je eksplodirao u prvoj sezoni u Hajduku postavši najbolji strijelac Prve HNL ljetos je teško ozlijedio koljeno, no u klubu su mu se odužili ponudivši mu novi ugovor do kraja iduće sezone

VIDEO

Hajduk je u srijedu objavio ono što se već odavno znalo: Márko Futács (27) produžio je ugovor koji je isticao na kraju ove sezone.

Mađarski napadač vezao se s bijelima do ljeta 2019., a to iz kluba najavili odmah po Futácsovoj teškoj ozljedi koljena. Sportski direktor kluba Mario Branco rekao je tada kako će Futácsu biti ponuđen novi ugovor, a sad se to i dogodilo.

- Presretan sam što ću ponovno biti danas na Poljudu sa suigračima, hvala svim ljudima iz Kluba koji su mi davali potporu u ovom, za mene, teškom razdoblju. Osjećam se odlično, iznimno sam zadovoljan kako napredujem. Oporavak ide bolje nego sam očekivao, odradio sam dobar posao posljednjih mjeseci, zbog čega sam vrlo pozitivan po pitanju povratka - optimističan je Futács.

Mađarski centarfor ozlijedio se početkom sezone u derbiju protiv Dinama, uspješno je operiran u Portugalu te na Poljudu radi rehabilitaciju, a u srijedu popodne trebao bi odraditi prvi trening.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Naporno treniram ne bi li se što prije oporavio. Uskoro ću početi raditi individualno s loptom, a vjerujem da ću se uz dobar rad polako priključiti treninzima momčadi. U veljači će biti šest mjeseci da izbivam s terena, mislim da bi tada trebao početi s pravim treninzima.

Futács će s Hajdukom otići na pripreme u Tursku, no njegov povratak na teren neće se dogoditi prije ožujka.

- Ne želim žuriti, bitno je da mi se koljeno što bolje oporavi. Polako, ali sigurno. Neću ništa izgubiti ako to bude tjedan prije ili poslije. Sve ovisi kako će mi koljeno reagirati na sve postavljene zahtjeve. Najvažnije je da se osjećam dobro, ali nadam se i volio na svoj rođendan (22. veljače) održati puni trening s momčadi, a povratak na travnjak očekujem krajem veljače ili početkom ožujka. Vjerujem da ću se vratiti jači nego ikad - zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener