Obavijesti

Sport

Komentari 19

Sevilla mi nudi produljenje jer igram najbolji nogomet karijere

Sevilla mi nudi produljenje jer igram najbolji nogomet karijere
1

"Sevilla igra odlično i ima sjajne igrače koji mogu prelomiti utakmicu. Jedan od tih igrača je Rakitić, kojeg se najviše pribojavam. Kada on igra, Sevilla teško gubi"

VIDEO

U nedjelju se igra veliki andaluzijski derbi između Seville i Betisa. Jedna od glavnih uzdanica domaće momčadi biti će i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, a upravo je njega apostrofirao i veznjak Betisa Antonio Amaya.

- Sevilla igra odličan nogomet i ima sjajne igrače koji mogu prelomiti utakmicu. Jedan od tih igrača je Ivan Rakitić, kojeg se najviše pribojavam. Kada Rakitić igra, Sevilla teško gubi susrete. Za nas je ključno zaustaviti njegov doprinos momčadi, jer on u ovom trenutku igra uistinu sjajno - poručio je Amaya.

Inače, Rakitić je ove sezone u Primeri postigao sedam pogodaka, a ima i četiri asistencije.

"Igram najbolji nogomet u karijeri"

Igram najbolji nogomet u karijeri, poručuje Ivan Rakitić uoči derbija s Betisom. Veznjak Seville i hrvatske reprezentacije odlično je odigrao protiv Islanda, no nema vremena za odmor. Čeka ga seviljski derbi.

- Nakon utakmice u Zagrebu smo se zabavljali, ali sam brzo otišao jer sam znao da me čeka dugačko putovanja. Mislim samo na utakmicu s Betisom - kaže Raketa koji se nada novoj pobjedi u nedjelju.

- To će mi biti prvi derbi otkako mi se rodila kći. Volio bih da joj za 10 ili 15 godina kažem da sam pobijedio u njenom prvog derbiju. Lani nismo mogli spavati u hotelu od slavlja navijača i to me motivira.

Kapetanu Seville ugovor traje do 2015. godine.

- Klub mi je ponudio produljenje. Osjećam veliko povjerenje, ali se u ovom trenutku želim koncentrirati samo na nogomet. Odluku ću donijeti u pravo vrijeme, ali sam sretan u Sevilli kao i moja supruga Raquel - rekao je Rakitić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna