Sport

Komentari 3

Bravo, Franko! Škugor razbio za 300 mjesta boljeg od sebe

Bravo, Franko! Škugor razbio za 300 mjesta boljeg od sebe

U prvom kolu, Škugor (384. na ATP listi), koji je u glavni turnir upao kao sretni gubitnik, ostavio je Francuza Pierrea Huguesa Herbera, 74. tenisača svijeta, na samo pet gemova...

Dok se većina teniske elite priprema za zadnji Grand Slam sezone, US Open, nekolicina koristi priliku za dobar rezultat na turniru u Winston Salemu. Jedan od onih koji je to iskoristio je i naš Franko Škugor.

U prvom kolu, Škugor (384. na ATP listi), koji je u glavni turnir upao kao sretni gubitnik, ostavio je Francuza Pierrea Huguesa Herberta, 74. tenisača svijeta, na samo pet gemova. Za nešto više od sat vremena bilo je 6-2 i 6-3. 

U osmini finala Škugor ide na drugog nositelja, Pabla Carrena Bustu. Vjerojatno ne treba podsjećati što se dogodilo u posljednjem Davis Cup susretu između Hrvatske i Španjolske u veljači prošle godine.

Iste sreće nije bio naš drugi predstavnik, Borna Gojo. 20-godišnjak, koji studira u SAD-u i na tim putem se probija u teniski svijet, dobio je pozivnicu organizatora za glavni ždrijeb. Ipak, naletio je na domaćeg tenisača Ryana Harrisona, koji je bio bolji 6-2 i 6-4.

RIJEŠITE KVIZ: Koliko dobro vidite?

Najčitaniji članci