Obavijesti

Sport

Komentari 16

Bravo, Karla! Viceprvakinja je svijeta s ozlijeđenim rebrom!

Bravo, Karla! Viceprvakinja je svijeta s ozlijeđenim rebrom!
2

Sretna sam zbog medalje, ali ostaje žal za finalom. Imala sam i ozljedu rebra, što mi je bio dodatni izazov. Dala sam sve od sebe, potpuno sam iscrpljena i jedva čekam stići kući i odmoriti se, rekla je Prodan

Sjajne vijesti dolaze sa Svjetskog juniorskog prvenstva u judu na Bahamima. Karla Prodan je, u konkurenciji do 78 kg, osvojila srebrnu medalju. Splićanka je to uspjela s jednom otegotnom okolnošću:

- Sretna sam zbog medalje, ali ostaje žal za finalom. Imala sam i ozljedu rebra, što mi je bio dodatni izazov. Dala sam sve od sebe, potpuno sam iscrpljena i jedva čekam stići kući i odmoriti se - izjavila je 20-godišnja Prodan.

Inače, Prodan je i svjetska kadetska prvakinja iz 2015. Pravu dramu doživjela je u polufinalu. Prvo je povela, zatim joj je wazari poništen, Njemica Zenker je uzvratila i povela, a onda je Prodan 14 sekundi prije kraja odvela borbu u 'golden score'.

Još jednim wazarijem prošla je u finale, ali nije mogla protiv sjajne Japanke Wade. Umor je došao na naplatu:

- Japanka je bila ustrajnija, Karla je imala poneku "rupu" u borbi i vidjelo se da je iscrpljena od jako napornog polufinala. Svjetsko srebro je u džepu, sad slijedi kvalitetan odmor, a zatim utrka za mjesto na Olimpijskim igrama u Tokiju. Ako nastavi ovako raditi, nije nemoguća misija, izjavio je njezin trener, Vladimir Preradović.

Tihea Topolovec osvojila je sedmo mjesto, a Lea Gobec je izgubila u prvom nastupu od Britanke Ludford.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Black is the color of summer." K.P.⚫

Objavu dijeli K A R L A P R O D A N (@karlaprodan)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veliki povratak💃💃

Objavu dijeli K A R L A P R O D A N (@karlaprodan)