Obavijesti

Sport

Komentari 1

Bravo, sunce ćaćino: Marija Tolj uz osobni rekord do zlata na MI

Bravo, sunce ćaćino: Marija Tolj uz osobni rekord do zlata na MI

Nakon gimnastičara Matea Žugeca i karatista Anđela Kvesića, Hrvatska je osvojila treće zlato na Mediteranskim igrama u Oranu. Marija Tolj bila je najbolja u bacanju diska

VIDEO

Hrvatska atletičarka Marija Tolj (22) osvojila je naslov prvakinje Mediterana u bacanju diska, ona je u Oranu do zlata stigla s novim osobnim rekordom od 64,71 metara.

Tolj je pobjednički hitac izvela u trećoj seriji, a sa 64,71m je za 1,32 metra popravila dosadašnji najbolji osobni rezultat. Drugo mjesto i srebrno odličje osvojila je Portugalka Liliana Da Silva Ca sa 63,62m, a broncu Turkinja Ozlem Becerek sa 61,96m.

Pokretanje videa...

01:38

Tolj je osvojila treće zlato za Hrvatsku na MI u Oranu, nakon gimnastičara Matea Žugeca i karatista Anđela Kvesića.

Odbojka (M): Hrvatska u polufinalu

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija plasirala se u polufinale Mediteranskih igara u Oranu, u četvrtfinalu je s uvjerljivih 3-0 (25-19, 25-19, 25-22) svladala Grčku.

Hrvatska je dominirala tijekom čitavog susreta, a tehničar Petar Višić ravnomjerno je upošljavao naše napadače. Tako su Filip Šestan, Petar Dirlić i Marko Sedlaček potigli po 12 poena, a Kruno Nikačević 10. Kod Grčke je Spyridon Chakas upisao devet poena.

Hrvatska će u polufinalu u subotu igrati protiv Italije koja je u četvrtfinalu sa 3-0 bila bolja od Turske.

Ranije u četvrtak hrvatske odbojkašice nisu uspjele izboriti polufinale, u četvrtfinalu su ih sa 3-0 (25-18, 25-16, 25-19) svladale Talijanke.

Rukomet (Ž): Hrvatska - Tunis 28-26

Hrvatska ženska rukometna repezentacija 28-26 (17-14) pobjedom protiv Tunisa započela je svoj nastup u skupini A na Mediteranskim igrama u Oranu.

Nakon što su prvih 30 minuta dobile sa 17-14, naše su rukometašice loše otvorile nastavak te je Tunis stigao do minimalne prednosti. Tunižanke su vodstvo držale sve do sedam minuta prije kraja, no tada su Katarina Pavlović s dva i Lana Jarak s jednim golom uspjele osigurati preokret.

Pavlović je sa 12 golova bila najefikasnija u sastavu Hrvatske, Tena Japundža je dodala šest, dok je Amal Hamrouni s osam golova predvodila Tunis.

U 2. kolu u petak Hrvatska će igrati protiv Alžira, a u skupini je još i Španjolska. Prve dvije reprezentacije plasirat će se u polufinale. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu