Obavijesti

Sport

Komentari 1

Bravo, Zadrani! Uplatili 28.642 kune za bolesnu Anđelu (20)...

Bravo, Zadrani! Uplatili 28.642 kune za bolesnu Anđelu (20)...
1

Tornado je u srijedu prosvjedovao protiv vođenja KK Zadar praćenjem utakmice protiv Cibone u Jazinama. No taj potez imao je i plemenitu svrhu, prikupljanje novca za liječenje Anđele Piplović

VIDEO

Udruga navijača Tornado Zadar prikupila je 28.642,20 kuna od ulaznica za praćenje utakmice Zadra i Cibone u srijedu u Jazinama namijenjenih liječenju Anđele Piplović (20).

Anđela boluje od Rettova sindroma, genskog poremećaja koji se javlja isključivo kod ženske populacije, a u Hrvatskoj ga ima samo 28 djevojčica i djevojaka. Prate ga epilepsija, cerebralna paraliza, Parkinsonova bolest i autizam pa djevojke rijetko dožive zrelu dob.

Jedini spas za Anđelu, jednu od najstarijih pacijentica i najtežih slučajeva s Rettovim sindromom, liječenje je izvan Hrvatske.

Zadrani su prodali 3182 ulaznice po devet kuna, a dodatan razloga za veselje dali su košarkaši koji su svladali Zagrepčane 85-84 u 24. kolu ABA lige u Višnjiku.

Priopćenje Tornada prenosimo u cijelosti:

Drage Zadranke i Zadrani,

Ovim putem Vas obavještavamo da je u humanitarnoj akciji za našu sugrađanku Anđelu Piplović prikupljeno 28 642,40 HRK.

Neopisivo smo ponosni na ovu akciju i želimo se prije svega zahvaliti svima koji su nam pomogli u organizaciji, svim izvođačima koji su nastupali, ekipi iz Mediteran produkcije i svim ostalima koji su bili uključeni u ovu akciju, te svima Vama koji ste nam se u Srijedu navečer pridružili u onolikom broju u Jazinama.

Ovim putem se zahvaljujemo i igračima na iskrenoj borbi i na pobjedi koja nas je sve razveselila, a posebno na dolasku u Jazine - teška srca smo se odlučili napustiti ih u odlučujućoj utakmici i neizmjerno nam znači i njihovo razumijevanje i podrška u ovoj borbi.

Pozdravljamo i sve one istinske zaljubljenike u košarku koji su ovu utakmicu gledali u Krešinom domu. Nisu nam neistomišljenici protivnici, te ne očekujemo da naša svaka akcija naiđe na apsolutno odobravanje, vjerujemo da većina ljudi koja je ostala u Krešinom domu ima istu želju kao i mi, a to je bolji i pošteniji klub svijetle budućnosti, te se nadamo da će naše iduće akcije i oni podržati.

Najveća zahvala ipak ide Vama dragi ljudi, koji ste Srijedu navečer proveli s nama. Ljubav i emocije koje smo skupa proživili stoje u nama oduvik, možemo se zavaravati koliko hoćemo – ali mala iskra nas sve skupa zapali i opet dišemo ka jedno.

Neka nam ovo bude prva zajednička runda borbe za zdrav klub, a krajnji cilj nam je da zajednički ovu atmosferu prenesemo u Krešin dom, te da opet Naš klub bude ponos našeg grada i Hrvatske.

Za kraj, još jednom ponavljamo:
Nama cilj nisu kozmetičke kadrovske promjene, već promjena poslovanja kluba iz temelja, pošteni uvjeti koji nikad više neće dopustiti nesposobnim i nepoštenim ljudima da stanu na čelo našeg kluba.

Također podsjećamo i da odgovore na pitanja postavljena u priopćenju prije četiri dana još nismo dobili od odgovornih osoba i da ta pitanja i dalje stoje, jasno i glasno!

Naše aktivnosti na ovome neće stati i Mi idemo dalje, te vjerujemo u bolji i pošteniji KK Zadar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
Nikola Kalinić prvi je kandidat za mjesto sportskog direktora Hajduka. Potvrda idući tjedan!
KRAJ POTRAGE?

Nikola Kalinić prvi je kandidat za mjesto sportskog direktora Hajduka. Potvrda idući tjedan!

Nikola Kalinić je igrač s bogatim internacionalnim iskustvom i dubokim korijenima na Poljudu, dobro poznaje i razumije sredinu i odnose, i što je najvažnije, potpuno je financijski neovisan...