Obavijesti

Sport

Komentari 37

Brazilka privukla pozornost u Tokiju: Svi su me maltretirali, ja sam samo žena koja se seksala

Brazilka privukla pozornost u Tokiju: Svi su me maltretirali, ja sam samo žena koja se seksala

Brazilska skakačica u vodu Ingrid Oliveira je na prošlim Olimpijskim igrama upala u vrtlog medijske pozornosti nakon što je procurilo kako je iz sobe izbacila cimericu kako bi mogla spavati s kajakašem Goncalvesom

Na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru sportaši su na raspolaganju imali oko 450.000 tisuća kondoma. Ingrid Oliveira, brazilska skakačica u vodu, je to obilato iskoristila pa su joj dali nadimak 'seks-maratonka'.

U žižu javnosti upala je nakon što je procurilo kako je navodno izbacila cimericu iz sobe samo kako bi mogla spavati s kajakašem Pedrom Goncalvesom. Rodile su se i glasine kako su je izbacili s Igara, no Brazilka je sve demantirala.

Oliveira će nastupati i na Olimpijskim igrama u Tokiju, gdje je stigla prije nekoliko dana. Naravno, odmah je privukla veliku pozornost medija i sportaša koji se već nalaze u olimpijskom selu. Priznala je kako joj je ta afera iz Rija zagorčala život. Bila je u centru pozornosti u negativnom kontekstu i bilo je to teško razdoblje za nju, a čak je dobivala i ponude da glumi u filmovima za odrasle.

- Bila sam maltretirana od cijelog svijeta. Stvorila se priča koja se ponavljala i ponavljala. Samo zato što sam žena koja se seksala. Sada ću vam ispričati cijelu istinu. Odvela sam Pedra u sobu, ali to nije bilo noć prije natjecanja. Nisam nikoga izbacila iz sobe zbog toga. I nisu me izbacili s Igara. Nas dvoje smo u jednom trenutku htjeli nešto više, kao i mnogi drugi. Jeste li vidjeli koliko su kondoma podijelili u Olimpijskom selu? Bolt je u sobu odveo djevojku koja nije imala akreditaciju, ljudi su otvarali profile na Tinderu - kazala je Brazilka.

U Tokiju će, pak, morati obuzdati svoje strasti. Organizatori su zabranili seks tijekom natjecanja kako bi spriječili širenje zaraze, a sportašima će na raspolaganju biti 160.000 kondoma, trostruko manje nego u Rio de Janeiro. No, do njih će moći tek nakon završetka Igara.