Obavijesti

Sport

Komentari 63

Brbić: Da, u krizi smo sad, ali nismo bitno slabiji no u jesen

Brbić: Da, u krizi smo sad, ali nismo bitno slabiji no u jesen
1

Opet će ispasti žalopojke s moje strane, ali zaista nas prate pehovi s ozljedama, zbog kojih nismo kompletni, a jučer su Sušić i Jefferson dobili po treći karton, kaže Brbić

VIDEO

Nakon jučerašnjih loših vijesti, danas se možemo pohvaliti dobrom viješću - doveli smo pojačanje iz Serie A, kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić. 

Na žalost trenera Damira Burića, ne radi se o novom igraču, nego o novom sponzoru 'Piaza Italia', talijanskoj tvornici tekstila, inače sponzoru većine klubova Serie A i B, čiji je zastupnik Božo Medić, stariji brat Zagrebovog čelnika Dražena Medića.

Nakon potpisa dvogodišnjeg ugovora, predsjednik Hajduka osvrnuo se na remi s Osijekom, te krizom koja je potresla Hajduk.

- Moglo bi se reći da smo u maloj krizi. Nismo uspjeli dobivenu utakmicu privesti kraju, prosuli smo već uknjižene bodove. Ništa, idemo dalje, za par dana je nova utakmica - kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić i dodao:

- Opet će ispasti žalopojke s moje strane, ali zaista nas prate pehovi s ozljedama, zbog kojih nismo kompletni, a jučer su Sušić i Jefferson dobili po treći karton, pa ih neće biti u Zaprešiću. No moramo se izdignuti iznad problema i pokušati krenuti dalje. Po meni je sve ovo što se događa pitanje psihološke krize.

Hajduk je na zimu ostao bez Caktaša, Milovića, Balića i Maglice, a kupljena su dva stranca upitne kvalitete Velez i Arteaga.

- Nije istina da smo kupili, doveli smo jednoga slobodnoga igrača Veleza i jednoga s posudbe Arteagu. Na zimu inače ne možeš puno birati, ako nećeš odriješiti kesu i dobro platiti, ne možeš do pravih igrača. Momčad po meni nije bitno oslabljena, istina, nedostaju stožerni igrači Caktaš i Milović, ali vjerovali smo da imamo unutarnje rezerve da ih nadomjestmo. Velez se na žalost ozlijedio, na to ne možemo utjecati, a Arteaga je došao praktično kao poklon Palerma na godinu dana. Palermo je platio Nesterovskog 500.000 eura, a Arteagu 1 milijun eura, logično je zaključiti da bi nam on trebao biti od velike pomoći. Vrijeme će pokazati jesmo li bili u pravu. Vjerujemo da će uskoro biti bolja i igra i rezultat - optimističan je Brbić, koji vjeruje da Hajduk ima još priliku kroz Kup spasiti sezonu.

- Nadam se da će svi biti zdravi za Kup, pokušat ćemo proći Dinamo, a onda je u jednoj finalnoj utakmici sve moguće - nada se Brbić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'