Obavijesti

Sport

Komentari 43

Brbić: Mi smo Dalmatinci i kod nas se priča povišenim tonom

Brbić: Mi smo Dalmatinci i kod nas se priča povišenim tonom
1

Predsjednik Hajduka Marin Brbić za 24sata otkrio je detalje sukoba kojem je i sam nazočio. Treneru Miši Krstičeviću pozlilo je nakon svađe sa Sergijem Krešićem...

VIDEO

Hajdukov predsjednik Marin Brbić nije krio da je u ponedjeljak na Poljudu bilo žustre rasprave između trenera Miše Krstičevića i sportskog direktora Sergija Krešića kojoj je i osobno svjedočio. Za 24sata otkrio je detalje.

- Nema tajni, no nije to bilo ništa dramatično. Bio je to malo temperamentniji razgovor, znate kakvi smo mi Dalmatinci. Uvijek se govori povišenim tonovima pa je tako bilo i u ovoj situaciji - rekao nam je Brbić.

I njega je iznenadilo što je Krstičeviću pozlilo nakon svega.

- Trener je očito pod velikim pritiskom rezultata, mada mu taj pritisak ne stvaramo mi u upravi, nego ga stvara Hajduk kao klub, kao ime. Nije jednostavno sjediti na klupi Hajduka, samo ime stvara pritisak i želju da se postigne što bolji rezultat. Naravno da mi je žao što je treneru pozlilo, vjerujem da će se brzo oporaviti i da će normalno nastaviti raditi s momčadi - dodao je Brbić koji je želio demantirati informaciju kako je cijeli spor nastao oko toga jesu li on i sportski direktor Krešić odobrili da se iz druge momčadi angažira zadnji vezni Zoran Plazonić.

- Nije fer momka stavljati u takav kontekst. Istina je da ga je trener tražio i mi smo to odobrili. Tako da su neutemeljene špekulacije da smo se oko toga posvađali - rekao je Brbić ne želeći otkriti detalje sastanka.

- Istina je da smo odlaskom Radoševića oslabljeni na toj poziciji, no on je jedini koji je s te pozicije otišao i smatrali smo kako nema potrebe tražiti dodatna rješenja, nismo u situaciji dovoditi igrače za koje nismo sigurni da bi nam bili pojačanja. Trener ima svoje prijedloge s kojima se mi nismo složili i to je sve što vam mogu reći na tu temu - pojasnio je Brbić kojeg smo pitali kako je moguće da su u ovom prijelaznom roku doveli pet igrača od kojeg ni jedan ne može popuniti poziciju upražnjenu odlaskom Radoševića.

Nadam se da će se trener brzo vratiti. Pod pritiskom je, ali ne pritišćemo ga mi, nego Hajduk i ime, Marin Brbić

- Dok sam ja u Hajduku uvijek će se igrači dovoditi na način da su svi u stručnom stožeru složni takvim izborom. Tako je bilo i ovaj put, neki su dovedeni kao pojačanja, neki kao popune, a neki kao projekti za budućnost. Sad se upire prstom u Brazilce, no oni su dio dugoročnog projekta. Što se tiče Nižića i Jakoliša, oni su mladi igrači iz našeg podneblja i nisu nas ništa koštali. Kouassi je pokazao da smo s njim pogodili. 

Brbić je za kraj želio naglasiti kako zasad ne razmišlja o bilo kakvim sankcijama.

- Prenoćimo, jutro je uvijek pametnije od večeri. U klubu se zna hijerarhija i svi moraju znati da je Hajduk na prvom mjestu. Naravno, svatko ima svoj resor, svoje dužnosti i obaveze i sigurno da nisam sretan da se ovakve stvari događaju. No nećemo donositi odluke na prečac niti ćemo polemizirati preko medija - rekao je Brbić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'