Sport

Komentari 0

Brčić u Cage Warriorsima protiv neugodnog Brazilca Jhonate

Brčić u Cage Warriorsima protiv neugodnog Brazilca Jhonate

Brčić je prošle godine imao dva nastupa u britanskoj promociji. Napao je 13. kolovoza 2022. titulu u muha kategoriji, ali giljotinom ga je na predaju nakon minutu i 11 sekundi prisilio Velšanin Sam Creasey (16-5)

Hrvatski MMA borac Stipe Brčić (30 godina, 11-3) ugovorio je novu borbu pod okriljem Cage Warriorsa. Na priredbi CW 151, koja je na rasporedu 24. ožujka u Londonu, čeka ga Brazilac Jhonata Silva (25, 7-1). Borit će se u muha kategoriji (-57 kg).

POGLEDAJTE VIDEO: FNC Amaterska liga 6

Brčić je prošle godine imao dva nastupa u britanskoj promociji. Napao je 13. kolovoza 2022. titulu u muha kategoriji, ali giljotinom ga je na predaju nakon minutu i 11 sekundi prisilio Velšanin Sam Creasey (16-5). 

Pobjedama se vratio 12. studenog. Jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio je Velšanina Aarona Abyja (13-6-1).

Silvi će ovo biti debi u Cage Warriorsima. Većinu profesionalnih borbi odradio u Shooto Brazil organizaciji. Silva je u karijeri izgubio samo jednom, a to je bilo još 2016. godine, a taj poraz je godinu dana kasnije i osvetio.

Ovo će Silvi biti prvi nastup još od petog mjeseca 2019. godine. Tom prilikom pobijedio je Serdara Altasa jednoglasnom sudačkom odlukom.

Najčitaniji članci