Obavijesti

Sport

Komentari 34

'Break' Indiane već na startu: Bogdanović srušio LeBrona...

'Break' Indiane već na startu: Bogdanović srušio LeBrona...
3

U četiri sinoćnje utakmice samo je jedan domaćin izgubio na startu prvog kruga doigravanja. Cavalierse su u Clevelandu dobili Pacersi 98-80 i tako im već oduzeli prednost domaćeg terena

VIDEO

Da prednost domaćeg terena i ne igra neku posebnu ulogu u prvom krugu doigravanja pobrinuli su se već u prvoj utakmici Indiana Pacersi. Bojan Bogdanović i ekipa srušili su u Clevelandu Cavalierse 98-80 i tako savršeno krenuli u lov na drugi krug.

Indianu je do pobjede napadački predvodio sjajni Victor Oladipo sa 32 koša, šest skokova, četiri asistencije i četiri ukradene lopte. Vrlo dobar je bio i Bogdanović koji je za 38 minuta na parketu zabio 15 koševa, iako nije briljirao pri šutu iz igre (5/17), te imao šest skokova, jednu asistenciju i tri ukradene lopte. No, Bojan je odigrao odličnu utakmicu u obrani na LeBronu Jamesu kojem je ovo prvi poraz u prvom krugu nakon 21 uzastopne pobjede. Nije mu dopustio da se razmaše, ukrao je tri lopte i pokazao još jednom da nije samo odličan šuter.

- Krenuli smo u utakmicu upravo onako kako smo se dogovorili. Žestoka obrana, brza tranzicija, kontre, otvorene trice i polaganja... Zaslužili smo ovu pobjedu. Sjajno smo se pripremili za njih, treneri su odradili vrhunski posao i točno smo znali što moramo raditi. Velika je stvar što smo ih limitirali na 80 koševa. I iduću utakmicu moramo igrati tako, prisiliti ih da šutiraju teške šuteve i opet ćemo imati šansu da ih pobijedimo - rekao je Bogdanović nakon sjajne pobjede.

Myles Turner zabio je 16, Lance Stephenson 12 za Indianu... Kralj James je utakmicu završio s 24 koša, 10 skokova i 12 asistencija, no zahvaljujući Bogdanoviću nije se uspio razmahati do kraja kako on to zna, posebno u doigravanju, a prema pisanju američkih medija LeBron je poludio na suigrače nakon utakmice. Love je imao 17 skokova, Nance Jr. 10 koševa, JR Smith 15 koševa... Ante Žižić nije igrao.

Čudesna trica Bucksa za produžetak

Poraz Cavaliersa ujedno je i jedini poraz domaćina sinoć iako ni Celticsi nisu bili daleko od toga. Boston je uz sjajnu utakmicu Ala Horforda (24 koša, 12 asistencija) dobio Buckse 113-107 tek nakon produžetka. U uzbudljivoj utakmici u kojoj su se momčadi stalno mijenjale u vodstvu najprije je Brogdon zabio tricu za izjednačenje 96-96 10 sekundi prije kraja utakmice, nakon toga Terry Rozier za vodstvo Bostona uzvratio istom mjerom pola sekunde prije kraja utakmice i činilo se da je sve riješeno.

No, da se trica može zabiti i s nevjerojatnih pola sekunde prije kraja utakmice i s loptom sa strane pokazali su Bucksi. Izveli su loptu odmah kraj klupe Celticsa, Middleton šutira i nevjerojatno pogađa za produžetak.

Paul George zabio je 36 u pobjedi Oklahome protiv Jazza 116-108. Russellu Westbrooku nedostajale su dvije asistencije do novog triple-doublea, zabio je 29 te imao 13 skokova i osam asistencija.

Rocketsi su pak pobijedili tijesno Timberwolvese 104-101 na krilima jednog od najboljih igrača lige Jamesa Hardena koji je zabio 44 koša te imao osam asistencija i četiri skoka. Sjajnu utakmicu odigrao je i Clint Capeta s 24 koša i 12 skokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja