Obavijesti

Sport

Komentari 0

Brekalo, majstore! Zabio jedini gol na utakmici i srušio Köln

Brekalo, majstore! Zabio jedini gol na utakmici i srušio Köln

Brekalo je u 69. minuti uputio precizan udarac s ruba kaznenog prostora, pri čemu je lopta okrznula jednog gostujućeg obrambenog igrača i završila u mreži. Igrao je do 73. minute

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Brekalo postigao je jedini pogodak u domaćoj pobjedi Wolfsburga nad Kölnom u dvoboju 27. kola njemačke Bundeslige. 

POGLEDAJTE VIDEO: Škarice Tonija Fruka

 

Pokretanje videa...

Škarice Tonija Fruka protiv Dinama II 01:05

Brekalo je u 69. minuti uputio precizan udarac s ruba kaznenog prostora, pri čemu je lopta okrznula jednog gostujućeg obrambenog igrača i završila u mreži.

Hrvatski reprezentativac je bio u početnoj postavi i igrao do 73. minute, a Marin Pongračić je ostao na klupi za pričuve Wolfsburga.

Bundesliga - VfL Wolfsburg v FC Cologne

U dvoboju koji bi mogao odlučiti koji će njemački klubovi igrati sljedeće godine u Ligi prvaka, Eintracht je u Dortmundu svladao domaću Borussiju s 2-1 i tako stvorio velikih sedam bodova prednosti u borbi za četvrto mjesto.

Gosti su poveli u 11. minuti kad je Schulz nesretno glavom poslao loptu u svoju mrežu. U 45. minuti je izjednačio Hummels nakon udarca iz kuta. Pobjedu Eintrachtu donio je Andre Silva u 87. minuti, kad je glavom pogodio mrežu na ubačaj Filipa Kostića.

Na prva četiri mjesta su Bayern sa 61 bodom, RB Leipzig s 57, Wolfsburg s 54 i Eintracht s 50. Borussia Dortmund je peta s 43 boda, koliko ima i šestoplasirani Bayer Leverkusen koji je pobijedio Schalke s 2-1.

Alario (20) i Schick (72) su bili strijelci za "apotekare", a Huntelaar (81) je ublažio poraz zadnje momčadi na ljestvici sa samo 10 bodova i na sigurnom putu prema drugoligaškom društvu. Tin Jedvaj je ostao na klupi za pričuvne igrače Bayera.

Augsburg je s 2-1 kao domaćin svladao Hoffenheim u čijoj momčadi nije bilo ozlijeđenog Andreja Kramarića. Vargas (8) i Hahn (23) su donijeli pobjedu Augsburgu kojom je preskočio Hoffenheim na ljestvici i zasjeo na 11. mjesto. Za Hoffenheim je jedini strijelac bio Skov (86).

Mainz i Arminia su podijelili bodove odigravši 1-1. Domaća momčad je povela iz kaznenog udarca u 56. minuti, a precizan je bio Brosinski. Volgsammer je u 76. minuti izjednačio i donio važan bod Arminiji u borbi za opstanak u zgusnutom društvu četiri kluba koji se bore za dva mjesta koja jamče igranje u Bundesligi i sljedeće sezone. Zasada te pozicije drže Mainz s 25 i Hertha s 24 boda, a berlinska momčad ima i utakmicu manje. Koeln i Arminia imaju po 23 boda i ostaju u opasnoj zoni. 

U subotu će biti odigrane još dvije utakmice 27. kola Bundeslige. U derbiju će od 18.30 sati drugoplasirani RB Leipzig ugostiti vodeću momčad Bundeslige muenchenski Bayern, dok će od 20.30 sati u Moenchengladbachu Borussia dočekati Freiburg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe