Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Bronca za Tomić na trećem ovogodišnjem Grand Prixu

Od osam naših predstavnika samo je Kristina Tomić (-49) uspjela doći do medalje. U polufinalu ju je, u tijesnoj borbi, zaustavila brončana iz Rija i trenutačno prva u toj kategoriji, Tajlanđanka Panipak Wongpattanakit

Foto: Instagram
0 komentara

Kristina Tomić osvojila je broncu zadnjeg dana taekwondo Grand Prixa u Kineskom Tajpehu. U polufinalu je izgubila tijesno od Tajlanđanke Panipak Wongpattanakit, prve u poretku olimpijskih kategorija do 49 kilograma. Kristina je dobro krenula i brzo preuzela vodstvo, a brončana iz Rija nije izgledala moćno. Nažalost, Tomić je u trećoj rundi prepustila inicijativu iskusnoj protivnici i završilo je rezultatom 10-7.  

Prva dva dana taekwondo Grand Prixa u Kineskom Tajpehu za Hrvatsku su prošla bez medalja. Do četvrtfinalnih borbi došle su samo Marjanovke Matea Jelić, Bruna Vuletić i Nikita Glasnović, plasiravši se tako od 5. do 8. mjesta.

 Grand Prix u Taoyuanu treći je ove godine nakon Rima i Moskve. Sljedeće okupljanje najboljih je u Manchesteru 19. listopada, a finale u Fujairahu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima 22. studenog. 

Naši partneri pišu
Message