Obavijesti

Sport

Komentari 19

Brotnjo je prvi ispit: Iznenadili smo Dinamo, možemo i Hajduk

Brotnjo je prvi ispit: Iznenadili smo Dinamo, možemo i Hajduk
1

Lani je na isti datum ovdje gostovao Dinamo i uspjeli smo na iznenađenje mnogih remizirati. Možemo iznenaditi i Hajduk, rekao je trener Brotnja s kojim 'bili' igraju prijateljsku

VIDEO

Hajduk će sutra odigrati prvu prijateljsku utakmicu ove godine, na stadionu Bare u Čitluku sastat će se s Brotnjom. Domaćini se posebno pripremaju za taj ogled i najavljuju kako bi željeli da se povijest ponovi, lani su na isti datum remizirali s Dinamom.  

- Velika nam čast je što je Hajduk došao u Čitluk, gdje ima puno svojih pristaša, a nama je kao klubu zadovoljstvo da ih možemo ugostiti i odigrati prijateljsku utakmicu. Nadamo se da ćemo pružiti dostojan otpor, te da će veliki broj naših i Hajdukovih navijača doći vidjeti utakmicu – kazao je trener Brotnja Tihomir Miloš i dodao: 

- Momčad sam okupio prošle subote, normalno da nismo u optimalnoj formi, ali kroz treninge ćemo pokušati složiti momčad za dobru utakmicu. Lani je na isti datum ovdje gostovao Dinamo i uspjeli smo na iznenađenje mnogih remizirati. Nadam se da ćemo i protiv Hajduka odigrati pametnu utakmicu. Favorit se zna, ali favoriti uvijek ne pobjeđuju. 

Mišljenje trenera dijeli i kapetan Brotnja Nikica Šego.

- Prvi put igram protiv Hajduka i znam da je svima u svlačionici velika želja odigrati kvalitetno i pokušati na fer i korektan način pružiti otpor Hajduku. Nadam se da će i navijači biti zadovoljni, da će Hajduku ovo ostati u lijepoj uspomeni i da će doći i dogodine. 

Lijepim riječima domaćinima je zahvalio i trener Hajduka Mišo Krstičević. 

- Ovdje smo našli prijatelje koji su nam puno pomogli i ovom bih im se prigodom zahvalio. Svima po redu, najviše Daliboru Ostojiću, Ivanu Kraljeviću i Andiji Vasilju, jer su nam stvarno izašli u susret u svim segmentima. Ovdje imamo mir i zadovoljstvo, imamo dva terena na raspolaganju da napravimo ono što smo zamislili. Sve teče prema planu, premda uvjeti nisu optimalni, no uz duševni mir koji imamo ovdje, napravit ćemo sve što smo planirali.

Krstičević je otkrio kako će sutra izvesti najjaču momčad, no ne i Brazilce Patinha i Cassia.

- Naša je obaveza izvesti momčad koja će zadovoljiti navijače, znači najjača momčad. Brazilci su još na pregledima i nema smisla da ih vodimo ovamo za jedan dan. Potpisali su ugovore i oni će s nama direktno u Tursku u koju vodimo 25 igrača. Konkurencija je velika, puno igrača se nameće, no ima vremena za odluku. Što se tiče Jeana Kouassia iz Obale bjelokosti, on je ušao u naš ritam treninga iako je imao pauzu. Njega ćemo vidjeti sutra i odlučiti hoćemo li ga voditi na pripreme ili ne - kazao je Krstičević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'