Sport

Komentari 29

Brozovićev tata u Interu: Kuc-kuc, dajte Marcelu veću plaću!

Brozovićev tata u Interu: Kuc-kuc, dajte Marcelu veću plaću!

U ponedjeljak predvečer Brozović senior doletio je s obiteljskim odvjetnikom u klub. Tema je novi ugovor. Obje ga strane žele produljiti, dogovor je do ljeta 2024. godine, ali...

Ivan Brozović, otac i menadžer Marcela Brozovića, stigao je u Milano pregovarati s Interovim čelnicima o uvjetima novog ugovora za svoga sina, javlja Calciomercato.

U ponedjeljak predvečer Brozović senior doletio je s obiteljskim odvjetnikom u klub. Tema je novi ugovor jer Marcelu (28) aktualni ističe u lipnju iduće godine. Obje ga strane žele produljiti, dogovor je do ljeta 2024. godine, ali...

Internazionale v Hellas Verona - Serie A - Giuseppe Meazza

Naravno, razlikuju se financijska očekivanja. Talijanski mediji prenose da mu je Inter voljan povećati plaću s 3,5 na 4 milijuna eura godišnje. Ali Brozovići navodno traže više od pet milijuna.

Marcelo je u Inter stigao u siječnju 2015. iz Dinama i odigrao je 244 utakmice (25 golova i 32 asistencije), te bio nezamjenjiv u šampionskoj momčadi prošle sezone.

Prvo je produženje ugovora (i poboljšanje uvjeta) dobio u listopadu 2018.

Tržišna mu je vrijednost 40 milijuna eura, za Hrvatsku je u 65 utakmica zabio sedam golova, od čega najvrjedniji u subotu u Bratislavi za pobjedu 1-0.