Obavijesti

Sport

Komentari 0

Budicin: Trebat će vremena da mi se sve ovo posloži u glavi...

Budicin: Trebat će vremena da mi se sve ovo posloži u glavi...

Sve je ovo meni još uvijek jedna velika nepoznanica, ali vjerujem da ćemo zajedničkim radom uspjeti to prebroditi. Bolje igre i rezultati na terenu značili bi bolju atmosferu oko kluba, kaže Budicin

VIDEO

Nakon što je u srijedu i službeno potvrđen za trenera nogometaša Istre 1961, Fausto Budicin je na konferenciji za novinare održanoj u Puli kazao kako mu je cijela ova situacija još jedna velika nepoznanica te kako će mu trebati malo vremena da si sve to posloži u glavi.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako se slavi na 'Aldu Drosini'

Pokretanje videa...

01:07

- Bilo je neformalnih upita nakon prve kvalifikacijske utakmice između Orijenta i Istre 1961, uslijedilo je razdoblje pauze, a prvi službeni kontakt dogodio se prije par dana. Sve je ovo meni još uvijek jedna velika nepoznanica i veliki izazov i trebat će malo vremena da si sve to posložim u glavi - priča Fausto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imao sam prije prvog treninga sastanak s ljudima koji su ovih 15-20 dana podmetnuli leđa i odradili prva dva kola te su mi oni prenijeli svoje utiske o igračima, u kakvom su stanju i kako su radili, informacije koje će mi malo olakšati prilagodbu na novu sredinu - rekao je Budicin na njegovom prvom predstavljanju u Puli.

Pula: Istra predstavila novog trenera i sportskog direktora

Podsjetivši kako je odrastao u Istri, Budicin je priznao kako u klubu ima određenih problema i na igračkom kadru, ali i u okruženju.

- Vjerujem da ćemo zajedničkim radom uspjeti to prebroditi. Bolje igre i rezultati na terenu bit će veća mogućnost da napravimo bolju atmosferu oko kluba-  istaknuo je Budicin dodavši kako je upoznat s igračkim kadrom jer je, kako je rekao, 'skautirao cijelu momčad Istre 1961 pred kvalifikacije'.

Trener Orijenta Budicin: Istra je bila bolja, a Jović nije griješio
Trener Orijenta Budicin: Istra je bila bolja, a Jović nije griješio

- Znam otprilike kvalitetu igrača koji su ostali u klubu po završetku sezone i to će mi znatno olakšati posao. Istra 1961 je moj klub i nadam se da ću se uspješno nositi s njime. Ne bih htio ništa predviđati i prognozirati jer je prerano za donošenje bilo kakvih zaključaka no svjestan sam da nema vremena za kukanje i traženje alibija već treba napraviti najbolje što se može - poručio je novi trener Istre 1961 Fausto Budicin.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener