Obavijesti

Sport

Komentari 40

Buffon: 'Mandžukić, Perišić i Olić su nam najveća prijetnja'

Buffon: 'Mandžukić, Perišić i Olić su nam najveća prijetnja'
22

Hrvatska je dobra grupa igrača, dobro su uigrani, a mi smo se ipak malo pomladili, imamo dosta novih igrača koji će prvi put nastupiti na jednom ovakvom spektaklu

VIDEO

Talijanski reprezentativci odradili su trening na Poljudu uoči sutrašnje utakmice protiv Hrvatske u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će održati u Francuskoj sljedeće godine. Talijanski golman Gianluigi Buffon najavio je susret.

- Hrvatska je dobra grupa igrača, dobro su uigrani, a mi smo se ipak malo pomladili, imamo dosta novih igrača koji će po prvi put nastupiti na ovakvom spektaklu - rekao je Buffon koji je s Juventusom izgubio finale Lige prvaka:

- Dobro smo, utakmica je ostavila traga na nama, ali imamo dobrog protivnika koji će nas dobro motivirati. Zasigurno se radi o najtežem protivniku ovog kruga - rekao je talijanski reprezentativac kojemu je Ivan Rakitić u dresu Barcelone zabio u velikom finalu LP-a:

'Rakitiću ću čestitati'

- Čestitat ću Rakitiću na karijeri, na igri i na golu u finalu Lige prvaka protiv nas. Mi iz Juventusa možemo pomoći ostalim igračima da imaju veće samopouzdanje , jer mi imamo pobjednički mentalitet i volju za pobjedom u svakoj utakmici. Ja sam ponosan i na srebro iz Berlina, ona će nam dati još više poticaja - rekao je Gigi kome je Perišić zabio prilično 'jeftin' gol u prvoj utakmici na San Siru :

Pokretanje videa...

REUTERS/PIXSELL 04:09

- Sigurno me protivnici poznaju , a i ja njih. Sve što se događa nije slučajno. Nadam se da se neće ponoviti - rekao je Buffon koji smatra da se zbog praznih tribina može dogoditi i da loptu u jednom trenutku 'zamijeni' sa sjedalicama na stadionu:

- To se može dogoditi, to mi se već dogodilo jednom, ali sebi neću stvarati alibi. Ako pogriješim, pogriješio sam - otkrio je Buffon pa progovorio malo i o hrvatskoj reprezentaciji:

'Subašić je imao odličnu sezonu'

- Svi njihovi napadači su kvalitetni, ali ima i drugih kvalitetnih igrača koji ne igraju u napadu. Napravit ću sve da ih spriječim. Mandžukić , Olić i Perišić su igrači koji najviše prijete - izjavio je golman talijanske reprezentacije kome su novinari prenijeli pohvale od Danijela Subašića i činjenicu da mu je upravo on bio najveći idol:

- Hvala mu na tome. On je sretan jer dolazi iz odlične sezone , čak i u Ligi prvaka je imao dosta uspjeha - kratko je odgovorio Buffon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...
Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega