Sport

Komentari 5

'Bullsi su nam slali Playboyeve zečice uoči finala playoffa '98.'

'Bullsi su nam slali Playboyeve zečice uoči finala playoffa '98.'

Nosile su balonere, a kada bi vam dale komad torte skinule bi balonere i onda... dobrodošli u Chicago! Naravno, jedina stvar koju možete zamisliti prije utakmice je lijepa žena... torta je bila jako dobra, prisjetio se Carr

Prije nekoliko dana završio je dokumentarac "The Last Dance", Netflixova uspješnica, koja je pobliže dočarala najslavniju franšizu u povijesti košarke i NBA-a.

POGLEDAJTE VIDEO: NBA All Star 2020.

Riječ je o slavnoj generaciji Chicago Bullsa koju je predvodio Michael Jordan kroz dokumentarac koji je "iz sjene" sam i režirao.

U obilju dogodovština iz tog vremena kada je sport ipak bio malo opušteniji i drugačiji, pojavio se i jedan novi, a prepričao ga je bivši centar Utah Jazza protiv kojeg su Bullsi igrali slavno finale 1998. godine.

Antoine Carr prisjetio se zanimljivog detalja.

- Ljudi iz Chicaga uvijek su pokušavali nešto izvesti. Tako su se na našim vratima noć prije utakmice pojavile Playboyeve zečice s tortom. Nosile su balonere, a kada bi vam dale komad torte skinule bi balonere i onda... dobrodošli u Chicago! - rekao je Carr.

- Ponudile su da zajedno provedemo noć, ali za mene to nije bila opcija. Naravno, da ste mladić i da je jedina stvar koju možete zamisliti prije utakmice lijepa žena... torta je bila jako dobra - rekao je Carr uz smijeh.

Bullsi su te godine dobili Jazzere 4-2. Bila je to sezona u kojoj je Michael Jordan peti i posljednji put osvojio titulu MVP-a, ujedno i posljednja sezona u Chicagu prije nego se 2001. vratio iz mirovine u dresu Washington Wizardsa.

Najčitaniji članci