Obavijesti

Sport

Komentari 13

Bundesliga: Mandžukić opet zabio, Wolfsburgu samo bod

Bundesliga: Mandžukić opet zabio, Wolfsburgu samo bod
1

Mario Mandžukić ponovno je bio strijelac za svoj Wolfsburg, ali njegova momčad to u 30. kolu Bundeslige nije iskoristila. St. Pauli je na Volkswagen Areni izborio 2-2

VIDEO

Mandžukić je zabio za 1-0 Wolfsburga protiv St. Paulija u 39. minuti. Jednu je odbijenu loptu s vrha šesnaesterca preciznim udarcem desnom nogom smjestio u mrežu i upisao se u strijelce i u trećoj uzastopnoj utakmici u kojoj je nastupio. Ujedno mu je to i treći gol ove sezone, ali baš kao prethodna dva nije bio dovoljan za pobjedu. Gol možete pogledati OVDJE.

Wolfsburg može biti i zadovoljan bodom jer je St. Pauli u drugom poluvremenu preokrenuo rezultat golovima Deniza Nakija i Matthiasa Lehmanna. Remi je, ipak, u 89. minuti udarcem glavom postavio Jan Polak.

Mandžukić je odigrao svih 90 minuta za Wolfsburg koji ima 29 bodova i dalje je na 16. mjestu koje donosi razigravanje za ostanak. Isti broj bodova ima i St. Pauli koji je na 17. mjestu, a obje momčadi je od sigurne zone dodatno udaljila i pobjeda Stuttgarta kod Kölna s 3-1.

Igrači Stuttgarta posao u Kölnu obavili su u drugom poluvremenu. Christian Träsch je udarcem iz daljine otvorio gostima put do pobjede u 51. minuti, a poslije samo 12 minuta već je bilo 3-0 nakon golova Martina Harnika i Zlatka Kuzmanovića s bijele točke. Za Köln, koji je pobijedio u prethodnih sedam domaćih utakmica, zabio je Milivoje Novakovič. Mato Jajalo nije igrao zbog akumuliranih žutih kartona, dok je Miro Varvodić bio na klupi domaćih kao rezervni golman.

Kaiserslautern je kod kuće izgubio od Nürnberga s 2-0, a Srđan Lakić je u porazu svoje momčadi kao kapetan sudjelovao svih 90 minuta. Stiven Rivić je ušao u igru u 46. minuti, a Ivo Iličević nije igrao zbog ozljede.

HSV (Petrić 90 minuta) je s 0-0 otežao Hannoveru borbu za Ligu prvaka, a Hoffenheim je bez Josipa Šimunića pobijedio Eintracht s 1-0. 

Bundesliga, 30. kolo:

Köln - Stuttgart 1-3 (Novakovič 69 / Träsch 51, Harnik 53, Kuzmanović 63-11m)

Hoffenheim - Eintracht 1-0 (Firmino 78)

HSV - Hannover 0-0

Kaiserslautern - Nürnberg 0-2 (Eigler 35, Mak 90)

Wolfsburg - St. Pauli 2-2 (Mandžukić 39, Polak 88 / Naki 60, Lehmann 77)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku