Obavijesti

Sport

Komentari 43

Burić je obećao: Rekordnu ću pobjedu posvetiti šjor Lovri...

Burić je obećao: Rekordnu ću pobjedu posvetiti šjor Lovri...
4

Trener Hajduka Damir Burić prihvatio je poziv Lovre Kalašića i odveo momčad na mini pripreme u Postire, gdje su ga domaćini lijepo ugostili a šjor Lovre mu zapjevao pjesmu koju mu je posvetio...

VIDEO

Zašto Burić ne dovede Hajduk kod nas na pripreme, u Postirama imamo dva krasna travnata terena, ovdje im nikad ništa nije nedostajalo pa neće ni sada. Poručite to treneru Damiru Buriću, nadam se da nije zaboravio da se nakon utakmice u Postirama prodao u Mannheim, pa neka nam se oduži dolaskom i donacijom 4-5 baluna, poručio je prije mjesec dana treneru Hajduka Bračanin Lovre Kalašić (88) putem video poruke.

Pokretanje videa...

00:41

Poruku smo pokazali treneru Hajduka, koji je bio oduševljen.

- Drago mi je da se šjor Lovre dobro drži i da i dalje vodi računa o svom klubu. Istina je sve što govori i obećavam mu da ćemo se uskoro vidjeti u Postirama, a ni donacija baluna neće biti problem – kazao je Burić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rečeno – učinjeno, Hajduk je od utorka u Postirama, a sjetili su se i šjor Lovre. Najavili su da će mu doći u posjet, no vremešni Postiranin ih je preduhitrio i odveo ih do obližnjeg Dola, gdje ih je odveo na marendu i počastio pršutom, sirom, hobotnicom, inćunima i ostalim bračkim delicijama....

Lovre Kalasic


A onda im je i zapjevao. Unatoč poznim godinama glas ga još i te kako služi, baš kao nekada... odzvanjalo je Dolom ''O sole mio...'', arija je to koja je njegov zaštitni znak već preko 70 godina, a potom je specijalno za trenera Hajduka otpjevao hit ''Kud plovi ovaj brod'', kome je dao poseban pečat izmjenom stihova:

Kud plovi ovaj brod,
kud ljude odnosi,
i da li i'ko zna,
što Burić sprema!

Kud plovi ovaj brod,
kojim smo krenuli,
od svega samo znam,
nikom na Poljudu bodova nema...

Na moru ljubavi i na pučini sna,
trener Hajduka zauvijek ostat ću ja...

Oduševio je šjor Lovre trenera Hajduka Damira Burića koji je pobjedom nad Varaždinom izjednačio klupski rekord po broju uzastopnih domaćih pobjeda na startu prvenstva. Ima ih Burić šest na kontu, kao i Poklepović i Bonačić, a sedmu će tražiti krajem listopada protiv Slaven Belupa.

- Ako pobijedimo sedmu za redom te će utakmica imati posebnu posvetu, nju ću posvetiti vama šjor Lovre – kazao je Burić, kome nije silazio osmjeh s lica tijekom dvosatnog druženja u obiteljskoj atmosferi.

Lovre Kalasic

Hajduk je uvijek rado viđen gost u Postirama, domaćini su se potrudili oko svih detalja, a posebno oko dva terena koji su u savršenom stanju.

- E da mi imamo ovakve terene na Poljudu, gdje bi nam bio kraj – vrtjeli su glavom Splićani...

Na rastanku su šjor Lovri zaželjeli da ga posluži zdravlje i da poživi još puno godina, a novo druženje su dogovorili za sljedeću godinu.

- Damire, sve dobro radiš, ali moraš malo više igrati po krilima, pogotovo moraš popraviti lijevu stranu – poručio je na rastanku šjor Lovre.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu