Obavijesti

Sport

Komentari 177

Čačić je Dinamo pretvorio u nezaustavljivi stroj: Ovo nitko do sada nije napravio u HNL-u

Čačić je Dinamo pretvorio u nezaustavljivi stroj: Ovo nitko do sada nije napravio u HNL-u

Voljeli ga ili ne, Čačić piše povijest s Dinamom i treba mu se nakloniti. Jako dugo hrvatski prvak nije bio ovako dominantan. A najzaslužniji za to upravo je on

VIDEO

Na kraju prošle sezone, dok su igrači Dinama slavili naslov prvaka nakon pobjede protiv Hajduka u posljednjem kolu HNL-a, navijači su na Maksimiru izviždali  Antu Čačića. Došao je kao spasitelj, u teškoj krizi, dok je titula klizila iz ruku. Svoju misiju je ispunio, vratio je naslov u maksimirske odaje, ali navijači nisu njegovi obožavatelji zbog prošlosti. Nešto što će ostati njegova vječna etiketa.

Pokretanje videa...

Dinamo srušio Chelsea 01:00

Zvižduci su se nastavili i u novoj sezoni, navijači su tražili njegov odlazak, Dinamo nije ni igrom briljirao na početku sezone, no njega to nije poremetilo. Šutio je i radio, stoječki trpio kritike. Slagao je dio po dio i izbrusio stroj koji melje sve pred sobom. Podignuo brojne igrače, proširio roster. Pa i konačno začepio usta kritičarima.

Zagreb: GNK Dinamo i NK Slaven Belupo sastali se u 11. kolu Prve HNL

Ante Čačić uveo je 'modre' u Ligu prvaka, srušio Chelsea i u igri je za europsko proljeće, a uz to je konkurenciju u HNL-u dotukao do nogu. Dinamo nakon 11 kola drži uvjerljivo prvo mjesto s 31 bodom uz nevjerojatnu realizaciju. Utrpali su čak 34 gola i izgledaju toliko nadmoćno u odnosu na ostale. Ako ovako nastave, naslov će biti u džepu već do Božića. 

Zagrijavanje nogometaša uo?i po?etka utakmice UEFA Lige prvaka izme?u Milana i Dinama

Pedantni Tomislav Globan, profesor sa ekonomskog fakulteta u Zagrebu, iskopao je kako je Dinamov 31 bod od 33 moguća u prvih 11 kola najbolji ulazak u sezonu u povijesti HNL-a. Rekord je i ranije držao Dinamo koji je u sezoni 2007/08 imao 30 bodova u prvih 11 kola. Nevjerojatno, ali istinito, sjajni niz 'modrih' oba puta prekinuo je klub iz Varaždina!

Susret Milana i Dinama u drugom kolu UEFA Lige prvaka

Ove sezone su Varaždinci remizirali (1-1), a prije 15 godina Varteks je srušio hrvatskog prvaka 4-3. Poraz koji nije ništa posebno naštetio Dinamu jer je te sezone osvojio naslov, ali itekako bolan jer spriječio ih je da postave svjetski rekord. Uoči te utakmice bili su u nizu od 28 pobjeda, još jedna im je trebala da izjednače svjetski rekord koji drži Benfica. Varteks to nije dopustio. Tada je trener 'modrih' bio Branko Ivanković. 

Voljeli ga ili ne, Čačić piše povijest s Dinamom i treba mu se nakloniti. Jako dugo hrvatski prvak nije bio ovako dominantan. A najzaslužniji za to upravo je on. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 177
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled
Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković