Obavijesti

Sport

Komentari 128

Čačić nagovijestio: Brozović od početka, Pjaca kreće s klupe?

Čačić nagovijestio: Brozović od početka, Pjaca kreće s klupe?
11

Znate li koliko je trajao sastanak? Točno 20 sekundi. Igrači su rekli što žele i to je bilo to. A ovo za Lovrena, još jednom stvarno ne znam o čemu pričate, poručio je izbornik Čačić

VIDEO

Sastav? Igrali smo već s Turskom na Euru pa možete iščitati sastav, rekao je na konferenciji za novinare na Maksimiru izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić.

Prema toj informaciji, "vatreni" će u ponedjeljak pred praznim tribinama istrčati samo s dvije očekivane promjene u odnosu na pobjedu na Parku prinčeva. Subašića će zamijeniti Kalinić, a Srnu Šime Vrsaljko. U veznom redu prednost će dobiti Marcelo Brozović ispred Marka Pjace, a Ivan Rakitić zaigrat će od prve minute.

Pokretanje videa...

00:54

Engleski The Sun izašao je u nedjelju s nevjerojatnom pričom da je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren proveo čak pet sati na policijskom saslušanju zbog otmice Anite Dražić, prijateljice navodnog ljubavnika njegove supruge Anite.

- Lovren? Pojma nemam o čemu pričate. Prvi put čujem za takvo nešto, stvarno nemam pojma o čemu je riječ - rekao je Čačić dodavši da je atmosfera kao i na Euru; vrhunska.

Konferencija za medije izbornika Ante Čačića i kapetana Luke Modrića

Posted by Hrvatski nogometni savez on 4. rujna 2016

Premije ne kasne, stići će ranije nego inače

Reprezentativci još nisu dobili premije od Eura, o čemu smo ranije pisali. No Čačić uvjerava da situacija nije neuobičajena.

- Čuo sam da se piše da premije kasne. Sad ću vam reći što je bilo. Bio sam na sastanku gdje su bili predsjednik saveza Davor Šuker, Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Mario Mandžukić. Trebao je biti i Ivan Rakitić, no tada još nije stigao. Znate li koliko je trajao sastanak? Točno 20 sekundi. Igrači su rekli što žele i to je bilo to. A ovo za Lovrena, još jednom stvarno ne znam o čemu pričate - rekao je Čačić.

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak potvrdio je da premije nisu isplaćene, ali ništa ne kasni jer ih još nije isplatila ni Uefa. Dodao je da se premije isplaćuju krajem godine, a ove za Euro u Francuskoj bit će isplaćene igračima i prije nego što je to običaj.

Lovre Kalinić stat će na gol umjesto ozlijeđenog Danijela Subašića. Čačić ima veliko povjerenje u Hajdukovu "jedinicu".

- Razgovarao sam s njim, ali on je već branio protiv Argentine, u Rusiji. U redu, ovo mu je debi u jednoj službenoj utakmici, ali ja vas uvjeravam da nema straha i uopće se ne brinem.

Modrić: Izostanak Arde neće nam puno olakšati

- Mislim da nam izostanak Arde Turana neće puno olakšati stvari. Turska je velika nacija i čeka nas težak posao - upozorio je novopečeni kapetan Hrvatske Luka Modrić.

Veznjak Real Madrida nakon utakmice protiv Turske na Euru fotografirao se s mladim Emreom Morom na zahtjev Turčina koji je promijenio sredinu i sada je igrač Borussije Dortmund.

- Prijeti nam velika opasnost od njega, ima sve preduvjete za veliku karijeru. Činjenica da ga je kupila Borussia dovoljno govori o njegovoj kvaliteti.

- Možda se tako činila, ali pobjeda u Parizu nije bila jednostavna. Bili smo bolji, ali sad će biti drugačije. Bit ćemo na pravom nivou i igrati kao što smo igrali na Euru - zaključio je Modrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti