Obavijesti

Sport

Komentari 47

Čačić najavio zagrebački derbi: 'To je prva od četiri stepenice'

Čačić najavio zagrebački derbi: 'To je prva od četiri stepenice'

Dvanaest je bodova u igri. Imamo nezgodan raspored. Skoncentriran sam na prvu prepreku, imamo problema s izostancima nekih igrača, rekao je Ante Čačić

VIDEO

Lokomotiva i Dinamo će u nedjelju (19.05) u Kranjčevićevoj zatvoriti 33. kolo HT Prve lige. 'Modri', jasno, jure pobjedu kojom bi došli korak bliže ka osvajanju naslova.

Pogledajte video:

Pokretanje videa...

Razdragana Kolinda zapjevala Košulja plava 01:47

- Raspoloženje u svlačionici je dobro, radili smo dobro. Odradili smo dva odlična treninga i za očekivati je da momčad bude spremna za utakmicu. Igramo protiv protivnika koji je u ovoj kalendarskoj godini izgubio svega dvije utakmice. Moramo biti maksimalno odgovorni i imati kontrolu nad utakmicom - rekao je u uvodu Ante Čačić pa dodao:

Ante Čačić odradio je prvi trenenig s momčadi Dinama

- To je prva od četiri stepenice do potvrde osvajanja naslova. Rekao bi da nas čeka lagana utakmica, ali da Dinamo u toj utakmici mora biti na svom nivou, ako bude onda sam veliki optimist.

Dinamo je u prošlom kolu srušio Goricu i povećao prednost nad pratiteljima. Ipak, Čačić upozorava da prvenstvo još nije riješeno.

- Svaka pobjeda drži dobru atmosferu, no još nije gotovo. Dvanaest je bodova u igri. Imamo nezgodan raspored. Skoncentriran sam na prvu prepreku, imamo problema s izostancima nekih igrača. Vidjet ćemo u kakvom će stanju biti igrači, nakon posljednjeg treninga odlučit ću s kojom ćemo postavom istrčati na teren. Emreli je upitan, ostali konkuriraju.

Dinamo i Istra sastali se u 31. kolu HT Prve lige

Očekujete li sličnu utakmicu kao i u prošlom kolu?

- Ovo je drugačija utakmica, drugačija momčad, koja je brza, hitra, koja ima izuzetne pojedince, koja će biti silno motivirana dokazati se u srazu s Dinamom. Ponavljam, neće nam biti lako, ali naša kvaliteta bi trebala biti dovoljna za 'puni plijen'.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 47

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja