Obavijesti

Sport

Komentari 98

Čačić: Ne trebamo se sramiti, imamo najmlađu momčad LP-a

Čačić: Ne trebamo se sramiti, imamo najmlađu momčad LP-a
1

Pa mi smo natjerali 50.000 navijača u Parizu da nakon prvog poluvremena zvižde svojoj momčadi, rekao je Dinamov trener Ante Čačić na konferenciji za novinare...

VIDEO

Poraz nije ugodan pa se ni ja ne osjećam baš ugodno. Ali me veseli što je Dinamo igrao na dva gola. Imali smo šanse koje su plod igre, a ne neke slučajne šanse. I nakon tih svih šansi Gonzalez nam majstorski "zavuče", rekao je Dinamov trener.

- Kad sve sagledam, nitko se od nas ne treba sramiti ovogodišnje Lige prvaka. Pa mi smo natjerali 50.000 navijača u Parizu da nakon prvog dijela zvižde svojoj momčadi - kaže Čačić i dodaje:

- Siguran sam da ćemo se protiv Kijeva na dobar način oprostiti od Lige prvaka. Protiv Porta smo pokazali da smo sve bolji i bolji i puno bi nam značilo da nas u zadnjem kolu protiv Dinama iz Kijeva dođu podržati navijači.

U Dinamovim redovima Sammir je bio najbolji igrač. Pogodio je stativu i bio je stalna prijetnja Portu.

- Sammir je igrao jako dobro. Možda da je kod one šanse u kojoj je pogodio stativu vidio Čopa koji je bio na drugoj strani... Ali dobro je pucao, sreća nam je okrenula leđa... Onda je i Beqiraj bio pred golmanom... No pogledajte Porto, u vezi ima Moutinha, Defoura i Gonzalesa, a mi imamo nogometne početnike. Usporedite sad to. Mi smo najmlađa momčad u Ligi prvaka - kaže Čačić kojeg očekuje dvoboj protiv Ćire.

- Sad nam je jako važna utakmica protiv Zagreba. Igramo protiv trenera svih trenera, Ćire Blaževića. Oni se bore za goli život, a mi moramo sve pobjeđivati. 

Otkrio je Ante i što mu je rekao trener Porta nakon utakmice.

- Trener Porta nam je čestitao. Vidite, oni dobiju 3-0 i nitko ih ne pita za dojam, a kod nas se nakon svake pobjede pita za dojam. Vidio sam se sa Zdravkom prije par minuta, sve je u redu, nema nikakvih repova.

Svima nam je žao što smo izgubili. Moramo eliminirati naše "dječje bolesti". Primamo golove iz prve šanse na utakmici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...