Obavijesti

Sport

Komentari 26

Čačić: Nismo u pravoj formi, ali izbacit ćemo Velšane iz EL

Čačić: Nismo u pravoj formi, ali izbacit ćemo Velšane iz EL
4

"Obje smo utakmice shvatili kao one koje ulaze u pripremni period. Vjerujem da momčad može kvalitetom koju smo prezentirali u Walesu apsolvirati ovu utakmicu"

VIDEO

Momčad Lokomotive priprema se za uzvratnu utakmicu prvog pretkola Europske lige protiv Airbus UK Broughtona. Lokosi su svladali Velšane u prvoj utakmici na Otoku 3-1 i čudo bi se moralo dogoditi da ispuste prednost u sutrašnoj utakmici u Kranjčevićevoj (19:30, ArenaSport 1).

- Ispred nas je uzvratna utakmica, ali ja i momčad shvatit ćemo je kao da je prva. Učinit ćemo sve da u ovoj utakmici budemo bolji, na nivou na kojem trebamo biti kako bismo dobili utakmicu. Nastojat ćemo u tome i uspjeti. Jesmo li podcijenili Velšane? Ne, možda su oni nas precijenili - rekao je na konferenciji za novinare trener Ante Čačić.

Šovšić? To nije moja domena, on igrač koji privlači pozornost, a kako se ponaša govori da se radi o kvalitetnom igraču. Siguran sam da ćemo ga, bude li ovako nastavio, brzo izgubiti.

- Ovo je četvrti tjedan naših priprema te pojedini igrači nisu, ne trebaju i ne smiju biti u pravoj natjecateljskoj formi. Obje smo utakmice shvatili kao one koje ulaze u pripremni period. Vjerujem da momčad može kvalitetom koju smo prezentirali u Walesu apsolvirati ovu utakmicu i da ćemo sljedeći tjedan igrati drugo pretkolo - nastavio je Čačić.

Bijelo-plavi u uzvratu neće imati ozlijeđene Doležala, Prengu, Bručića i Leku, no "oni koji budu istrčali moći će odgovoriti zahtjevima utakmice". Prođu li Broughton, čeka ih sraz s PAOK-om Igora Tudora.

- Bio bih sretan i bilo bi mi drago da utakmicu vidi sto veći broj naših simpatizera, navijača i pristaša nogometa. Mislim da rezultati koje je Lokomotiva polučila proteklih godina, držeći se samog vrha hrvatskog nogometa, to i zaslužuje.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna za zapadnu tribinu mogu se kupiti u četvrtak od 17:30, dva sata prije utakmice. Lokomotiva je na druženju s novinarima predstavila i nove dresove za sljedeću sezonu. Domaći je ostao gotovo isti s bijelo-plavim uzorkom, drugi je potpuno novi, zeleno-crni, a treći ljubičasti.

nklokomotiva.hr
nklokomotiva.hr
nklokomotiva.hr
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
UŽIVO Fury - Usik: Ukrajinac je u problemima! Fury ga uzdrmao
SPEKTAKL U RIJADU

UŽIVO Fury - Usik: Ukrajinac je u problemima! Fury ga uzdrmao

Prvi put nakon 25 godina dobit ćemo apslutnog prvaka u teškoj kategoriji, a za tu laskavu titulu će se u Saudijskoj Arabiji boriti Oleksandr Usik i Tyson Fury. Ukrajinski boksač u vlasništvu ima WBA, WBO i IBF titulu, dok je kod 'Gypsy Kinga' titula WBC-a