Obavijesti

Sport

Komentari 63

Čačić: Ovo s Eduardom nije bilo realno, pa on se sam oprostio...

Čačić: Ovo s Eduardom nije bilo realno, pa on se sam oprostio...
3

Mislim da je bilo potrebe za njim, da bi se on stavio nama na raspolaganje, rekao je izbornik Ante Čačić koji je gostovao na HNS-ovoj televiziji

VIDEO

Izbornik je gostovao na HNS-ovoj televiziji HNTV. Ante Čačić nedavno je objavio širi popis reprezentativaca na koje računa za pripreme uoči Eura. Na popisu je bilo nekoliko iznenađenja, među njima i Duje Ćaleta-Car.

- To je iznenađenje za one koji ga nisu pratili. Radi se o mladom igraču koji uspješno igra u novom prvaku Austrije Salzburgu. Standardan je i to se ne može ne primijetiti. Zato će on biti s nama od početka priprema - rekao je izbornik u intervjuu za HNTV.

- Zvao sam najspremnije, kako sam i najavio. Pozvani su najbolji i uvjeren sam da su ovi igrači zaslužili biti na popisu. Nije bilo teško složiti popis, bile su to slatke brige - dodao je Čačić.

S popisa od 27 igrača otpast će četvorica jer svi izbornici do ponoći 31. svibnja moraju poslati popis 23 igrača koje će voditi na Euro. Čačić je reprezentaciji priključio i mlade dinamovce Roga i Ćorića.

- Imamo klase u veznom redu. Rog i Ćorić pokazali su u klubu i u mladoj reprezentaciji da se na njih može računati. Smatramo da bi oni u budućnosti mogli biti stožerni igrači. Kao i Halilović, koji je u Primeri imao zavidnu minutažu i igrama je skrenuo pozornost na sebe - rekao je izbornik.

"Mandžo nam je prvi napadač"

Iz Primere su na popisu petorica. Osim Halilovića, Modrića, Kovačića i Rakitića, tu je i Duje Čop iz Malage koji je golovima skrenuo pozornost na sebe.

- Mandžo je prvi napadač, Kalinić iza sebe ima dobru sezonu, a Čop i Kramarić bili su bitni čimbenici u svojim momčadima - kaže Čačić.

Pojavila se i priča o Eduardovom povratku u reprezentaciju.

- To nije bila realna opcija. On je dobrovoljno napustio reprezentaciju. Mislim da je bilo potrebe za njim, da bi se on stavio nama na raspolaganje - dodaje izbornik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna