Obavijesti

Sport

Komentari 74

Čačić 'pao' u Češkoj, Sociedad je šokirao Lyon na gostovanju

Čačić 'pao' u Češkoj, Sociedad je šokirao Lyon na gostovanju
5

Maribor je izgubio od Viktorije Plzen u Češkoj 3-1. PSV i Milan odigrali su 1-1, dok je Zenit razbio Pacos Ferreiru 4-1. Real Sociedad dobio je Lyon u Francuskoj 2-0...

VIDEO

Nakon što je kazahstanski Šahter šokirao škotski Celtic u prvoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka u utorak (2-0), odigrane su još četiri utakmice. Velike korake prema ulasku u Ligu prvaka napravili su nogometaši Real Sociedada i Zenita koji se vraćaju s gostovanja iz Francuske, odnosno Portugala, s dva gola na kontu te Viktoria Plzen koja je slomila Maribor. Slovenac je vratio nadu PSV-u protiv Milana, dok se Lyon malo tome može nadati u uzvratu u Španjolskoj.

Abbiati od junaka do kiksera

Sjajnu utakmicu odigrali su PSV i Milan. Talijani su poveli iako je PSV odlično otvorio utakmicu. El Shaarawy utišao je početnu euforiju zabivši u 15. minuti utakmice. PSV je zaigrao bolje i slovenski igrač Matavž u 60. zabio je za 1-1. 

Oba golmana imala su nekoliko sjajnih intervencija. U to se sigurno ne uklapa Abbiatijev kiks kod izjednačujućeg gola kad je nesigurno odbio loptu točno pred Matavža kojem nije bilo teško zabiti.

Real Sociedad održao Lyonu lekciju iz nogometa 

Daleko je od prolaza u Ligu prvaka francuski Lyon. Real Sociedad je slavio 2-0 u Francuskoj i napravio veliki korak prema Ligi prvaka. Griezmann i Seferovic su bili strijelci za veliki podvig.

Kraj puta za Čačića?

Pomogao je Dinamu da bude nositelj, ali protiv Viktorije Plzen nije išlo. Maribor je izgubio na gostovanju u Češkoj 3-1 i Slovence čeka gotovo nemoguća misija. 

Viktoria je bila puno bolja i Ante Čačić morat će izvući aduta iz rukava kako bi se plasirao u Ligu prvaka. 

Zenit pred Ligom prvaka

Nogometaši Zenita prohujali su Portugalom. U prvoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka pobijedili su Pacos Ferreiru 4-1 i praktički osigurali najelitnije klupsko natjecanje u svijetu. 

Shirokov je imao svoj dan. Zabio je hat-trick. Uzvrat će biti samo formalnost jer Portugalci teško mogu slaviti 4-0 protiv jake ruske momčadi.

Liga prvaka, 4. pretkolo (prve utakmice):

  • Šahter - Celtic 2-0 (Finončenko 12, Kizničenko 77)
  • PSV - Milan 1-1 (Matavž 60 / El Shaarawy 15)
  • Plzen - Maribor 3-1 (Čišovsky 8, Darida 58, Duriš 89 / Mejač 66)
  • Lyon - Real Sociedad 0-2 (Griezmann 17, Seferovic 50)
  • Pacos Ferreira - Zenit 1-4 (Shirokov 27, 60, 90, Degra og / Leao 58)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta