Obavijesti

Sport

Komentari 13

Čačić uoči Osijeka: Ponovit ćemo ono što je bilo protiv Hajduka

Čačić uoči Osijeka: Ponovit ćemo ono što je bilo protiv Hajduka

Osijek ima problema, ali ima i kvalitetu veću nego što u ovom trenutku pokazuju rezultati. Imaju skroman bodovni učinak u posljednjih šest utakmica uzeli su samo pet bodova, rekao je Čačić

VIDEO

Nogometaši Dinama na Maksimiru dočekuju Osijek u 24. kolu Prve HNL, a uoči susreta koji počinje u nedjelju u 17.30, Ante Čačić je komentirao novog trenera u Gradskom vrtu. 

Pokretanje videa...

Svađa ademija i čačića u dinamu 01:03

Borimir Perković vratio se u Osijek 24 godine nakon što ga je napustio kao igrač, a Osijek je preuzeo u delikatnom trenutku nakon egzodusa u zimskom prijelaznom roku i pet utakmica bez pobjede, od čega četiri u kojima nije zabio gol.

Čačić je Perkovića trenirao u zaprešičkom Inkeru s kojim su pobijedili Dinamo kojeg je tada vodio Ćiro Blažević, a Perković je i zabio gol. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sjećam se utakmice, pobijedilo smo 2-1. Kao domaćini smo bili outsajderi iako je Dinamo dolazio u goste. Perković je tada igrao dobru sezonu. Sad smo na protivničkim stranama, a ja sam u poziciji da nam on i njegova momčad ne zagorčaju dobar tjedan - prisjetio se Čačić pa nastavio: 

Varaždin: Varaždin protiv Rudeša u šesnaestini finala kupa Hrvatske

- Ovo nam je treća utakmica ovog tjedna nakon Hajduka. Osijek ima problema, ali ima i kvalitetu veću nego što u ovom trenutku pokazuju rezultati. Imaju skroman bodovni učinak u posljednjih šest utakmica uzeli su samo pet bodova. Dolazak novog trenera sigurno je motivacija za sve u klubu. Moramo biti spremni i učiniti da budemo na nivou, ako to ostvarimo, očekujem da ovaj tjedan zaključimo na pravi način. Sve drugo osim tri boda nas ne bi zadovoljilo. Želim da igramo i ponovimo ono što je bilo protiv Hajduka - rekao je Čačić. 

Dinamo i Hajduk sastali se u 23. kolu SuperSport HNL-a

Koliko je teško pripremiti se za Osijek? 

- Vjerujem da će Osijek biti kvalitetniji nego u prethodnim utakmicama. Jedini poraz koji smo doživjeli u dosadašnjem dijelu prvenstva bila je ona između Milana i Chelseaja kada nam je po magli zabio Mierez. U Zagrebu je utakmica bila drugačija, dobili su crveni karton pa je bilo lakše. Ne vidim razlog da ne budemo dobri u nedjelju i siguran sam da ćemo gledati dobru utakmicu - rekao je Čačić pa dodao: 

- Imali smo dovoljno vremena da se oporavimo i da budemo u pravom raspoloženju. Dobra vijest je da nema kartoniranih ni ozlijeđenih igrača te su praktički svi na predispoziciji - kazao je Čačić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.