Obavijesti

Sport

Komentari 12

Čačićev plan B: Vida i Mitrović već su jednom zaustavili Fince

Čačićev plan B: Vida i Mitrović već su jednom  zaustavili Fince
1

Dejana Lovrena, stopera Liverpoola i reprezentacije, muče tri stvari. Lako je moguće da će izbornik Ante Čačić morati naći novo stopersko rješenje za dvije ključne utakmice

VIDEO

Ante Čačić u ponedjeljak će u Zagrebu okupiti igrače prije dvije posljednje kvalifikacijske utakmice.

Jedna dobra i dvije loše vijesti dočekale su izbornika uoči okupljanja. Upitni su Dejan Lovren i Josip Pivarić, a Danijel Subašić se ipak uspio oporaviti. Nadamo se kako više neće biti nikakvih ozljeda.

Subašić je branio za Monaco u petak navečer protiv Montpelliera. Oporavio se od ozljede gležnja i bit će na golu protiv Finske na Rujevici i Ukrajine u Kijevu. Bilo je najavljeno da će Subašić zbog problema s gležnjom propustiti ove utakmice, ali Čačić je vjerovao da će se oporaviti i na kraju je bio u pravu. No, stigli su drugi problemi.

Dejan Lovren trpi velike bolove posljednjih tjedana. Muče ga leđa, prepone i Ahilova tetiva. Požalio se u razgovoru za SN.

- Iako igram za klub, uopće ne treniram. Najveći su mi problem leđa. Cijelo vrijeme igram pod tabletama, nije normalno da pred svaku utakmicu popijem četiri ili pet tableta - rekao je Dejan Lovren.

Izbornik Ante Čačić u stalnom je kontaktu sa stoperom Liverpoola.

- Pričekat ćemo da završi vikend, da svi naši igrači odigraju utakmice za klubove. Tada ćemo znati na čemu smo - rekao nam je izbornik Ante Čačić, koji bi u slučaju da Lovren ne bude mogao, mogao povući nekoga iz mlade reprezentacije.

- Još je rano pričati o tome. Pojavio se taj problem s Lovrenom, ali do Finske i Ukrajine ima još dosta vremena - kaže nam Ante.

Josip Pivarić osjetio je gležanj u pobjedi Dinamo Kijeva protiv Partizana u četvrtak navečer u Europskoj ligi.

- Čuo sam se i s Pivom. On je osjetio to malo zatezanje u prvome poluvremenu, ali ima dovoljno vremena da se oporavi. S njim bi sve trebalo biti u redu i on bi trebao biti spreman za ove utakmice - dodao je Čačić.

Izbornik Čačić otprije ne može računati na Vedrana Ćorluku (ruptura Ahilove tetive), Tina Jedvaja (ozljeda potkoljenice) i Matea Kovačića (ruptura tetive aduktora). Problema je imao i Šime Vrsaljko, ali on će biti spreman za Finsku i Ukrajinu.

Domagoj Vida sigurno će biti jedan stoper, pitanje je samo tko će biti drugi. Ako ne bude mogao Lovren, Čačić na raspolaganju ima Mateja Mitrovića i Zorana Nižića. Mitrović ove sezone u Bešiktašu baš i ne igra, ali je s Vidom u paru prošle godine zaustavio finske napadače u našoj pobjedi 1-0.

Naša će momčad u ponedjeljak trenirati u Zagrebu, a u utorak putuje u Opatiju. Trenirat će u Rijeci, a bit će smještena u hotelu u Opatiji. Tamo će čekati petak i utakmicu s Finskom koju jednostavno moramo dobiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki