Obavijesti

Sport

Komentari 41

Cain tvrdi: Ngannou me nije nokautirao, koljeno je propalo

Cain tvrdi: Ngannou me nije nokautirao, koljeno je propalo
1

Jednostavno ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Imao sam dobre pripreme, Osjećao sam se snažno i opušteno, bio sam potpuno spreman. I onda taj jedan korak lijevom nogom i osjetio sam da je nešto puklo

VIDEO

Američko-meksički ratnik Cain Velasquez vratio se u oktogon nakon dvije i pol godine pauze zbog ozljede i bolesti, ali nije se dobro proveo. Nokautirao ga je francuski Kamerunac Francis Ngannou snažnim aperkatom, iako Cain tvrdi da nokauta - nije bilo.

- Jednostavno ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Imao sam dobre pripreme, najbolje dosad. Osjećao sam se snažno, dobro, opušteno, bio sam potpuno spreman. I onda taj jedan korak lijevom nogom i osjetio sam da je nešto puklo. Još jedan korak i koljeno me izdalo - kazao je nakon meča Cain Velasquez pa dodao da je jedini razlog poraza ozljeda koljena, a ne Ngannouovi udarci.

- Ni dotaknuo me nije, sve je bilo samo zbog koljena. Prekid je bio opravdan jer je sudac vidio da mi je propalo koljeno, a njegov je posao da nas zaštiti. Osjetio sam bol u sredini koljena. Meniskus, prednji križni ligament vjerojatno. Tamo negdje. Nisam osjetio da sam stabilan na nogama. Vidio sam udarce Ngannoua, vidio sam njegovu brzinu, ali na videu je sve to izgledalo puno brže, u realnosti sam se osjećao dobro u kavezu. Vidio sam njegove udarce, mogao sam ih izbjeći i čak ga okrenuti, ali onda se dogodila nesreća.

Video borbe pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cainu je stiglo pitanje o eventualnom kraju karijere s obzirom da ima 36 godina na leđima i novu neugodnu ozljedu.

- Vidjet ćemo što će pregled pokazati. Ako osjetim da ne mogu biti najbolji, neću se više time baviti. Frustriran sam jer su ljudi puno očekivali od mene - kazao je Cain.

'Cain laže!'

- Osjećam se sjajno i veselim se uskoro i meču za titulu To je sljedeće, jer pobjeda nad Velasquezom mi to mora osigurati - samouvjeren je bio Kamerunac Ngannou.

- Koljeno mu je propalo nakon mog čistog pogotka aperkatom. Pogledajte snimku i uvjerite se sami. Propalo je jer je ostao bez svijesti, isključio sam ga tim udarcem. To je razlog - rekao je Francis Ngannou.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u