Obavijesti

Sport

Komentari 20

Ni velika Šarićeva večer nije im pomogla protiv Jusufa Nurkića

Ni velika Šarićeva večer nije im pomogla protiv Jusufa Nurkića
1

Dario Šarić zabio je 28 koševa Portlandu što je njegov najbolji učinak karijere od kada je u NBA ligi. Bio je najbolji strijelac momčadi, no Portland je slavio 114-108 nakon produžetka uz čudesnu večer Nurkića

VIDEO

Derbi se s hrvatskih parketa preselio u NBA. Nekada najbolji Cibonin košarkaš Dario Šarić protiv bivšeg Cedevitina centra Jusufa Nurkića, ali ovoga puta u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. I kao da gledamo ABA ligu ili hrvatsko prvenstvo, Šarić najbolji u svojoj momčadi, Nurkić u svojoj. Obojica s rekordom karijere u najjačoj ligi svijeta...

U fantastičnoj  pucačkoj večeri Dario je zabio 28 koševa uz šut iz igre 11 od 16 te tricu 4 od 7. Uz to je imao i devet skokova te jednu asistenciju, no ni to noćas nije pomoglo njegovim Sixersima. Iako je Philadelphia u posljednjoj sekundi utakmice izborila produžetak, Portland je na kraju ipak slavio 114-108 na krilima sjajnog bivšeg centra Cedevite.

Jako nedostaje Embiid

Dario je odigrao vrhunskih 40 minuta te bio najbolji strijelac i drugi skakač svoje momčadi, no u ovako tijesnim utakmicama vidi se koliko Philadelphiji nedostaje ozlijeđeni Joel Embiid.

A upravo je pod koševima, tamo gdje bi trebao gospodariti Embiid, div iz BiH uneredio Sixerse. Jusuf Nurkić odigrao je utakmicu života, zabio je Philadelphiji 28 koševa te imao nevjerojatnih 20 skokova, a na to je dodao još i 8 asistencija. Susret za pamćenje...

Zubac zabio 14 u 16 minuta

Igrao je noćas i Ivica Zubac i ponovno oduševio. U pobjedi Lakersa protiv Sunsa 122-110 Zubac je dobio tek 16 minuta, no u tom vremenu uspio je zabiti 14 koševa te imati 3 skoka. Najbolji je kod Lakersa bio D'Angelo Russell s 28 koševa, dok je Jordan Clarkson zabio 19.

U sjajnoj utakmici Pistonsi su na svom parketu pobijedili Cavalierse 106-101 uz 83 koša svoje prve petorke. Najbolji je ponovno bio Andre Drummond s 20 koševa i 16 skokova. Kod prvaka LeBron James je došao do novog triple-double učinka, 29 koševa, 13 skokova i 10 asistencija.

Clippersi su pobijedili u Memphisu 114-98 uz 20 koševa Austina Riversa, 19 Chrisa Paula, 15 JJ Redicka i 14 Blakea Griffina. Thunder je na krilima Russella Westbrooka s 23 koša, 13 asistencija i 13 skokova pobijedio San Antonio 102-92.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani