Sport

Komentari 11

Cantona ne štedi s pohvalama: Martial kao Brazilac Ronaldo...

Cantona ne štedi s pohvalama: Martial kao Brazilac Ronaldo...

Anthony Martial pristigao je ovo ljeto iz Monaca u Manchester United za cifru od 75 milijuna eura. Jednu legendu kluba uspješno je osvojio već nakon godinu dana...

Proslavljeni nogometaš Manchester Uniteda Eric Cantona, u razgovoru za klupsku televiziju nahvalio je svog sunarodnjaka Anthonya Martiala. King Eric kako mu tepaju navijači Uniteda smatra da je Van Gaal napravio dobar posao kad je doveo Martiala iz Monaca.

-  Anthony je vrlo zrel za svoje godine. Mislim da je isti tip igrača kao Ronaldo. Naravno Ronaldo je Brazilac, ali Martial je snažan baš kao on. Ima odličan pregled igre i želi zabijati golove - pun je hvale Cantona.

Francuz je doveden na početku sezone i mnogi su tada smatrali Francuza panic buyom, ali mladi napadač pokazao je svoju vrijednost. 

- Manchester je sjajan klub za mlade igrače. Morate raditi puno svaki dan, ali ima mnogo ljudi koji vam žele pomoći. Pogledajte Portugalca Ronalda, došao je u klub kao anonimus, a postao je zvijezda. Ferguson je od Ronalda napravio ono što je danas, a mislim da bi i Anthony mogao puno napredovati - završio je Cantona.

Ove sezone Martial je u Premiershipu zabio 11 golova i najbolji je strijelac kluba. Mladi napadač otkrio je prije utakmice i da je sretan u Manchesteru:

- Nikad ne znate što budućnost donosi, ali navijači su me sjajno primili, i to što cijelo vrijeme pjevaju pjesmice o meni mi jako godi. Ja im samo želim vratiti na najbolji način koji znam, zabijajući golove. Mogu se zamisliti u Unitedu još jako dugo vremena - dodao je Martial.

Najčitaniji članci