Obavijesti

Sport

Komentari 0

Carmelo Antony 33 koša u četvrtini, R. Ukić 5 poena

Carmelo Antony 33 koša u četvrtini, R. Ukić 5 poena
1

Krilni igrač Denvera Carmelo Anthony izjednačio je NBA rekord po broju postignutih koševa u jednoj četvrtini u domaćoj pobjedi nad Wolvesima

VIDEO

Anthony je u trećoj četvrtini zabio nevjerojatna 33 koša, čime je poravnao rekord Georgea Gervina iz San Antonija, još iz travnja 1978. godine. Gervin je tada protiv New Orleansa postigao 33 koša u drugoj četvrtini.
Anthony je ukupno ubacio 45 poena, najviše u ovoj sezoni. Iz igre je pogodio 16 od 29 lopti, trice je gađao 4-8, a slobodna bacanja 9-12. Tom je učinku dodao 11 skokova...
- Nikada nisam bio dio jedne ovakve četvrtine. Osjećao sam se toliko nevjerojatno dobro na parketu da to uopće ne mogu objasniti, sve mi je polazilo za rukom - izjavio je Anthony.
Chauncey Billups dodao je 22 poena u osmoj uzastopnoj pobjedi Denvera protiv Minnesote. Kod gostiju, koji su izgubili sedmu utakmicu zaredom ove sezone, Al Jeggerson i Randy Foye postigli su po 26 koševa, a Jefferson je imao i 12 skokova.
Toronto Raptorsi svladali su na svom parketu Indianu 101-88, čime su prekinuli niz od pet uzastopnih poraza. Novi trener Toronta Jay Triano upisao je prvu pobjedu u svojoj četvrtoj utakmici. Jason Kapono predvodio je Raptorse s 25 koševa, što je i njegov rekord ove sezone. Chris Bosh je dodao 21 koš i 10 skokova, dok je Jose Calderon uz 11 poena upisao i 14 asistencija. Roko Ukić odigrao je kod domaćina 10 minuta i postigao 5 koševa uz dvije asistencije. Ukić je za dva poena gađao 1-4, a za tricu 1-1. Kod gostiju je Danny Granger postigao 22 koša, aTroy Murphy je uz 20 koševa imao i čak 20 skokova.
LA Lakersi su u Los Angelesu pobijedili Phoenix 115-110. Pau Gasol je ubacio 28, a Kobe Bryant 18 poena za domaćine. Za Sunse nisu igrali Raja Bell, Boris Diaw i bivši as Lakersa Shaquille O'Neal, čija je 92-godišnja baka umrla ovoga tjedna. Iskočio je Matt Barnett s 25 poena, najviše ove sezone.
Nastavlja se serija Cleveland Cavaliersa. Pobjeda u Philadelphiji 101-93 bila je deseta u nizu za Cleveland. LeBron James je postigao 29 koševa, a Mo Williams 27 (rekord sezone). Cavaliersi su sezonu započeli s dva poraza, samo da bi u sljedećih 19 utakmica upisali 18 pobjeda! U gostima imaju 7-3, kod kuće perfektnih 12-0. Andre Iguodala mogao se utješiti s rekordom sezone po broju koševa, ubacio je je 27 za Philadephiju.
Al Harrington predvodio je s 39 koševa, najviše u sezoni, New York Knickse u gostujućoj pobjedi nad New Jerseyjem 121-109. Devin Harris bio je prvo ime Netsa s 32 poena.

NBA liga, srijeda:
TORONTO - INDIANA 101-88
NEW JERSEY - NEW YORK 109-121
NEW ORLEANS - CHARLOTTE 105-89
PHILADELPHIA - CLEVELAND 93-101
OKLAHOMA - MEMPHIS 102-108
SAN ANTONIO - ATLANTA 95-89
DENVER - MINNESOTA 116-105
GOLDEN STATE - MILWAUKEE 119-96
LA LAKERS - PHOENIX 115-110

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"