Obavijesti

Sport

Komentari 57

Carrillo: Baš čudna utakmica, ali nismo je izgubili zbog suca

Carrillo: Baš čudna utakmica, ali nismo je izgubili zbog suca
4

Najavljivalo se da se hrvatski nogomet vraća, ali mislim da nakon ovakvih utakmica on gubi smisao, ispalio je Dante Stipica nakon spornog milimetarskog zaleđa Ćorića i mogućeg faula kod trećeg gola

VIDEO

Činilo se da Hajduk ima sve pod kontrolom na Maksimiru, bod je hajdukovcima bio u džepu, a onda su se raspali u svega dvije minute. Dinamo je slavio u najvećem hrvatskom derbiju 3-1, a gosti se žale na suđenje Marija Zebeca. 

- Najavljivalo se da se hrvatski nogomet vraća, ali mislim da nakon ovakvih utakmica on gubi smisao - rekao je Dante Stipica, golman Hajduka kojeg je kod trećeg gola Henriquez napucao loptom iz blizine, a nakon toga je bilo i kontakta.

No u istoj akciji Zebec je mogao pokazati i na penal na Fernandesu.

POGLEDAJTE VIDEO 

Svakako sporna situacija, kao i možebitno milimetarsko zaleđe Ćorića kod prvog gola. Tko gubi ima se pravo ljutiti, ali izjave o nekakvoj krađi i da nogomet gubi smisao zbog ove dvije situacije od koje su obje teške za prosuditi su čisti promašaj.

Čudno kako je nogomet imao smisao kad je nedavno Hajduk dobio Cibaliju golom iz zaleđa... Uostalom, evo što je rekao Hajdukov trener.

- Čeka nas detaljna analiza. Dinamo je jak, mi smo se htjeli nadigravati. Stvorili smo dobre šanse u drugom dijelu i zabili. Utakmica je bila čudna, drugi put sam ovdje i čudno je igrati na Maksimiru - rekao je Joan Carrilo i pokušao malo pojasniti.

- Zašto čudno? Ne znam, gledali ste utakmicu. Za mene je bila čudna. Sudac je imao pogrešaka, ali oni griješe. No nismo izgubili utakmicu zato. Nije sudac bio problem što smo izgubili. Možda je pogriješio kod prvog gola, možda nije - dodao je Carrillo.

Situaciju kod prvog gola pregledali smo valjda 20 puta i ne možemo sa sigurnošću reći da je bilo zaleđe, ali niti da nije bilo. No Zoran Nižić može.

On je sve vidio s terena. 

- Kod prvog gola je bilo zaleđe, Danteu je pukao zub kod trećeg gola. Na kraju smo uvjerljivo izgubili uz 'izvanredno' suđenje - rekao je kapetan Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'