Obavijesti

Sport

Komentari 16

Carrillo: Jako sam zadovoljan igrom, ali još ništa nije gotovo

Carrillo: Jako sam zadovoljan igrom, ali još ništa nije gotovo
1

Primijetio sam da mi je momčad dominirala terenom, znao sam da ću neke morati osvježiti. Odlučio sam se za Savvasa jer je primio dosta udaraca, želio sam s Kožuljem dobiti na kontroli lopte, rekao je Carrillo

VIDEO

Hajduk je pobijedio Levski u prvom pretkolu Europske lige. Bila je to dobra izvedba Hajduka na defenzivno orijentiranog protivnika.

Jeste li zadovoljni rezultatom?

- Jako sam zadovoljan jer su igrači pružili ono što smo željeli, i što smo uspjeli pobijediti u prvoj utakmici - rekao je Joan Carrillo nakon utakmice.

Čekate li mirni uzvrat?

- Naravno da nismo zadovoljni u potpunosti, još nas čeka još dosta posla, rezultat je još uvijek otvoren, ali najvažnije je da nismo dobili gol. Bilo je utakmica u kojima smo igrali bolje, a postizali manje golova. Zadovoljan sam igračima što su pružili.

Jeste li previše oklijevali sa zamjenama?

- Primijetio sam da mi je momčad dominirala terenom, znao sam da ću neke morati osvježiti. Odlučio sam se za Savvasa jer je primio dosta udaraca, želio sam s Kožuljem dobiti na kontroli lopte. Sa zamjenama smo malo živnuli, imali smo još nekoliko prilika, šteta što nismo zabili još koji gol...

Trener Levskoga kaže da će izbaciti Hajduk. Što vi kažete?

- Ne bih ulazio u tu temu. Rekao bih par riječi o publici. To je bilo nemoguće, kad osjetite tu atmosferu, kao da ste u nekoj trećoj dimenziji. Ja bih im zapljeskao.

Koliko ste zadovoljni Lopezom, i hoće li biti novosti za Lokomotivu?

- Lopez je odradio dobar posao otraga, kao i Tudor i Niža, oni su se dobro uklopili, nisu nam protivnici ni došli do gola. Sigurno ćemo nešto mijenjati za Lokomotivu, ali tek ćemo vidjeti što. Ne smijemo pogriješiti i premoriti igrače.

Zadnjih 15 minuta ste se povukli, Bugari su stvorili neke šanse...

- Nije to bila moja odluka. Tu smo malo pogriješili, nismo iskontrolirali dodavanja lopte jer je umor učinio svoje.

Memolla?

- Par puta je ostajao sam na širokom prostoru, nije imao podršku suigrača, ali je na koncu dobro odigrao.

Brine li vas taj kraj utakmice u kojoj je protivnik došao do nekih prilika?

- Imali su oni svoje prilike, ali smo ih mi imali više. Da smo imali više mirnoće u tranziciji i završnici, dali bi još barem jedan gol. Uopće nisam zabrinut, pričao sam s igračima, nisu ni oni zabrinuti. Odigrali smo dobru utakmicu i pobijedili.

Nikolaj Mitov, trener Levskog, i dalje smatra da Levski može proći dalje.

- Bila je ovo teška utakmica, mi smo u određenom dijelu utakmice imali inicijativu. Na žalost, dobili smo gol nakon naše pogreške. Naš igrač je ostao prosvjedovati kod sudca, dozvolili smo da lopta preleti 90 metara i dođe na njegovu poziciju, odakle je dosuđen kazneni udarac, iz koga smo dobili gol. Ovo je tek prvo poluvrijeme, još uvijek mislim da su izgledi za prolaz 50-50. Hajduk je stekao prednost, ali drugo poluvrijeme se igra u Sofiji i naša očekivanja su da pobijedimo i prođemo dalje.

Na čemu temeljite optimizam i nadu da ćete proći dalje?

- Naučili smo puno o Hajduku, ali možemo biti bolji u zadnjem pasu, šutovima i moramo biti koncentriraniji. Na žalost, ogroman je minus što igramo bez gledatelja. Žalostan sam što mnogi nisu mogli ući u stadion danas zbog provokacija van stadiona. Obećavam im da ćemo dati 200%, da ćemo igrati za njih. Bilo bi mi draže da se igralo u Splitu. Bilo bi više navijača Hajduka, ali bi bilo i više naših navijača. Nogomet se igra zbog navijača, atmosfera je bila sjajna i takva mora biti na svim stadionima.

Možete li usporediti Hajduk i Sutjesku?

- Smatram da je Hajduk bolji od Sutjeske. Nisam zadovoljan rezultatom, ali mi imamo deset novih igrača i moramo se poboljšavati iz utakmice u utakmicu i vjerujem da ćemo biti bolji u uzvratu.

Igrači žale za propuštenim

- Najbitnije je da smo pobijedili. Najteže je igrati prvu službenu utakmicu u sezoni, a ja sam još igrao i prvu u svom Dugopolju. Kontrolirali smo cijelu utakmicu, nedostajao nam je taj drugi gol kojem smo bili jako blizu, ali idemo u Sofiju po pobjedu i prolaz - rekao je Josip Radošević i dodao:

- Moramo ući ozbiljno kao što smo ušli i u ovaj susret, vjerujem da ćemo opet dominirati kao i danas, iako Levski ima svoje kvalitete. Atmosfera je bila odlična, to nam je bio vjetar u leđa, siguran sam da će tako biti i u nastavku sezone.

Marko Futacs nije zadovoljan rezultatom.

- Morali smo zabiti barem još jedan gol, a nisam zadovoljan ni osobnom igrom bez obzira na gol. Međutim ipak je ovo tek prva utakmica sezone. Ovo je bila za nas vrlo važna utakmica. Morat ćemo odigrati još bolje u uzvratu, zabiti bar jedan pogodak, po mogućnosti prvi, i onda će sve biti lakše. Levski nije imao nikakve prilike, ako budemo na pravom nivou u uzvratu, neće biti problema.

Nikola Vlašić bio je među raspoloženijima u momčadi Hajduka.

- Očekivao sam tešku utakmicu, znali smo da je Levski čvrst u zadnjoj liniji i da je teško igrati između linija. Ali isto smo im stvorili neke šanse. Mogla je naša pobjeda biti i uvjerljivija, ali na ćalost nismo zabili drugi gol. Međutim, nismo ga ni primili, a to je najbitnije. U pozitivnoj atmosferi očekujemo uzvrat.

Golman je čudesno obranio vaš slobodnjak.

- Svaka mu čast, još se lopta odbila od živog zida. Ali što nije danas ušlo, ući će u uzvratu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani