Obavijesti

Sport

Komentari 50

Carrillo: Odlazim li? Pa prema ugovoru me i smiju potjerati...

Carrillo: Odlazim li? Pa prema ugovoru me i smiju potjerati...
1

Penal? To je bilo glupo. Dogovor je bio da puca onaj koji se bolje osjeća, sada je to bio Said. Puno toga se događalo na terenu, ovaj put to je bio Said, drugi put će Erceg, kazao je Carrillo

VIDEO

Trener Hajduka Joan Carrillo nije lako podnio ispadanje od Evertona. Hajduk je odigrao vrlo dobru partiju, no krajnjih 1-1 nije bilo dovoljno za prolazak.

- Razočaran sam jer sam očekivao bolji rezultat. Što se tiče penala, to je bilo glupo. Dogovor je bio da puca onaj koji se bolje osjeća, sada je to bio Said. Puno toga se događalo na terenu, ovaj put to je bio Said, drugi put će Erceg - rekao je Carrillo, a zatim se dotakao izjednačujućeg gola Evertona.

- Vidi se da je Sigurdsson igrač visoke kvalitete, dosta je i plaćen. Od 200 takvih udaraca možda bi jedan ušao. Nakon gola smo se digli, izborili penal, mogao bi reći da nismo imali sreće.

Hajduk je bio dobar?

- Jako pozitivna naša igra, uspjeli smo biti al pari s Evertonom, možda trebali i pobijediti... To je nogomet, jako teško da će nam se opet tako skoro pružiti prilika kao danas. Napravili smo korak naprijed, ali nismo dva.

Ipak, neozbiljno je da nema liste izvođača penala, da se ne zna tko je prvi izvođač?

- Nema tu nikakve liste. Tko se bolje osjeća i tko je sigurniji, uzima loptu. Nismo imali sreće, vjerojatno nam nije sviran još jedan penal. Da je sviran, pucao bi ga drugi igrač.

Said je nervozno gestikulirao prema publici?

- Bila je to nepromišljena reakcija. Ali treba ga razumjeti, vidjelo se da je na kraju zahvalio publici, sve je u redu...

Je li istina da vam u ugovoru stoji da ste bivši ako ne uđete u Europsku ligu?

- Što se mene tiče, imamo ciljeve, u ugovoru su jasno napisani. Ako ih ne ostvarim, postoji mogućnost da me se potjera. Ako to kaže sportski direktor, ja sam spreman otići. Ima i dobrih i loših trenutaka. Postoji vjera u trenera, ako nema toga, klub može reći "hvala".

Hoće li protiv Istre ako bude penal opet šutirati Said?

- Već smo pričali o tome, pucat će onaj tko bude spremniji. Najbitnije je da je u svlačionici skladan odnos.

Zoran Nižić plakao je nakon susreta, zagrlio ga je i predsjednik Kos, znači li to da odlazi?

- Nije samo Niža plakao, Ante (Erceg, nap.a.) isto. Igrali smo protiv jače momčadi, nadigrali smo ih. Ali to ne bi značilo da itko napušta ekipu.

Znači ostajete?

- Hvala na brizi što se tiče mog ugovora, ali bolje da to ostane između mene i kluba. Za sada nema nikakvih problema – zaključio je Carrillo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'