Obavijesti

Sport

Komentari 82

Cavani sanja o onome što je Mario Mandžukić već učinio

Cavani sanja o onome što je Mario Mandžukić već učinio
4

Real i PSG dosad su odigrali samo dvije službene utakmice, prva je na Parku prinčeva 2015. godine u grupnoj fazi Lige prvaka završila 0-0, mjesec dana kasnije Real Madrid slavio je na Bernabeuu 1-0

VIDEO

Sanjam zabiti škaricama u finalu Lige prvaka, rekao je Edinson Cavani.

Da bi uopće došao do prilike učiniti ono što je Mandžukić učinio u lanjskom finalu, Cavani i njegov PSG prvo će morati izbaciti isti taj Real u osmini finala.

Superderbi je na rasporedu u srijedu u 20.45 sati u Madridu, a utakmicu je Cavani najavio u ekskluzivnom intervjuu za Marcu.

Real i PSG dosad su odigrali samo dvije službene utakmice, prva je na Parku prinčeva 2015. godine u grupnoj fazi Lige prvaka završila 0-0, mjesec dana kasnije Real Madrid slavio je na Bernabeuu 1-0. 

PSG sad stiže u novom ruhu u Madrid.Impresivan napadački trojac Mbappe - Cavani - Neymar noćna je mora za svaku obranu.

- Ide nam, ali što je najbolje, još se i popravljamo. Svjesni smo da je još dosta posla pred nama - rekao je Cavani, koji je u Parizu petu sezonu.

- Doveli smo velika pojačanja i to nam je pomoglo. Sad nam je Liga prvaka najveća motivacija. Već na prvom koraku čeka nas veliki ispit. Real je klub s nevjerojatnom poviješću, a ima i dosta iskustva - kaže Cavani, koji se prisjetio i nevjerojatnog preokreta Barcelone.

PSG je prošle sezone na Nou Camp stigao s 4-0 iz prve utakmice. Do 88. minute gubio je 3-1 i mogla su ga izbaciti samo tri gola Barcelone, a upravo se to dogodilo. Cavani je zabio u toj utakmici, ali nije pomoglo. 

- To je bila jedna od onih utakmica nakon koje se pitate 'što se upravo dogodilo?'. To je iza nas, naučili smo dosta iz te utakmice, to je bio dio puta koji smo morali proći - rekao je Cavani, koji se nije htio vaditi na suđenje.

- U 98 posto slučajeva izgubite jer je protivnik bio bolji, druge stvari nisu bitne - dodao je Cavani.

Vratio se na utakmicu protiv Reala. 

Iako su na obje strane vanserijski napadači, Urugvajac smatra da neće biti golijade.

- Ne vjerujem da će biti puno golova, posebno ne u prvoj utakmici. Za Real će najvažnije biti da ne primi gol, obično se u ovakvim utakmicama gosti postave malo defenzivnije i čekaju na kontru. Ne znam hoćemo li tako igrati, nogomet je nepredvidljiv, tko zna što se sve može dogoditi - završio je Cavani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...