Obavijesti

Sport

Komentari 6

Čavić: Ja ću Phelpsu kupiti odijelo, imat će ga odmah

Čavić: Ja ću Phelpsu kupiti odijelo, imat će ga odmah
1

Ako Michael želi Arenino odijelo neka mi samo kaže i dobit će ga unutar sat vremena. Ako hoće Jaked, osobno ću mu ga kupiti, rekao je Čavić

VIDEO

Srbijanskom plivaču Miloradu Čaviću već je preko glave jadikovki Michaela Phelpsa kako je u neravnopravnom položaju jer je lojalan svom sponzoru Speedu, koji zasad ne nudi poliuretanska odijela.
Čavić će sutra (subota) izazvati Phelpsa u utrci na 100 metara leptirovim načinom na Svjetskom prvenstvu u Rimu. Bit će to repriza najbolje i najneizvjesnije utrke plivačkih natjecanja na Olimpijskim igrama u Pekingu prošle godine, u kojoj je Phelps uspio u posljednjim centimetrima utrke pobijediti Srbina za jednu jedinu stotinku sekunde. Amerikanac ima unosni sponzorski ugovor sa Speedom, kojeg ne želi razvrgnuti uzimanjem jednoga od tipova superbrzih odijela (Arenin X-Glide ili Jakedov 01). Zbog toga pati njegova brzina.
- Ako Michael želi Arenino odijelo neka mi samo kaže i dobit će ga unutar sat vremena. Ako hoće Jaked, osobno ću mu ga kupiti. Na njemu je da izabere. U medijima se prikazuje kao da nema izbora, no ja znam da je to totalna laž - rekao je Čavić dodavši:
- Znam da od Speeda zarađuje jako puno novca. Radi se o lojalnosti. To je jedna strana medalje. Druga je da istog trenutka može odjenuti odijelo koje želi i ostati bez određene količine novca. Za sve što radite u životu plaćate cijenu. Pitanje je samo koliku, kao što je pitanje što vam je prioritet - izjavio je 25-godišnji Čavić.
Phelps, godinu dana mlađi plivač, koji u vlasništvu ima rekordnih 14 olimpijskih zlata, nije želio komentirati sarkastičan napad svoga ljutog rivala. Učinio je to Amerikančev trener Bob Bowman.
- Čavić je jako dobar plivač, supertalentirani plivač, kojem je dopušteno kazati što god želi. Michael je tijekom godina stekao dobru naviku govoriti u bazenu. Tako neka bude i ovaj put.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju