Obavijesti

Sport

Komentari 0

Cavsi 23. porazom izjednačili najdulji gubitnički niz u sezoni

Cavsi 23. porazom izjednačili najdulji gubitnički niz u sezoni
1

Cavaliersi su poraženi kod Memphisa 112-105, te se tako izjednačili s Vancouverom iz sezone 1995/96 i Denverom iz sezone 1997/98.

VIDEO

Upisanim 23. uzastopnim porazom košarkaši Cleveland Cavaliersa izjednačili su najdulji gubitnički niz u jednoj sezoni u NBA ligi. Cavaliersi su poraženi kod Memphisa 112-105, te se tako izjednačili s Vancouverom iz sezone 1995/96 i Denverom iz sezone 1997/98. Subotnjim domaćim porazom protiv Portlanda Cleveland bi mogao izjednačiti ukupni negativan niz kluba (ne gledajući samo jednu sezonu) od 24. uzastopna poraza. Naime, Cavaliersima je to "uspjelo" kombinirano kroz sezone 1981/82 i 1982/83.

Clevelandu nije pomogla ni sjajna partija J.J. Hicksona koji je izjednačio rekord karijere s 31 košem i 15 skokova, pa su tako Grizzliesi do petog uzastopnog trijumfa došli nošeni Zachom Randolphom (29 koševa i 13 skokova) i Rudyjem Gayom (26 koševa i 11 skokova).

U derbiju večeri Dallas je slavio na gostovanju kod Bostona 101-97. Imali su Celticsi prednost 97-91, ali je posljednjih deset koševa na utakmici zabio Dallas, od čega je odlučujuću tricu 2.5 sekundi prije kraja ubacio Jason Kidd. Maverickse je do sedmog uzastopnog trijumfa predvodio Dirk Nowitzki s 29 koševa, dok je s druge strane najefikasniji bio Ray Allen s 24 koša.

Miami je na gostovanju kod Charlotte slavio sa 109-97 i tako došao do pete uzastopne pobjede. Dwyane Wade upisao je četvrti triple-double u karijeri s 22 koša, 12 skokova i 10 asistencija, a blizu triple-double učinku bio je i LeBron James koji je ostvario učinak od 19 koševa, 8 skokova i devet asistencija.

Utah je slavila na gostovanju kod Denvera 113-106 u povratničkoj utakmici na parkete za playmakera Jazza Derona Williamsa. Propustio je Williams posljednje četiri utakmice zbog ozljede zapešća desne ruke, a sada je Denveru ubacio 26 koševa uz 12 asistencija, te na taj način odveo svoju momčad do trijumfa. Valja reći da je Williams dobru pomoć imao u Alu Jeffersonu (28 koševa i 10 skokova) i Raji Bellu (20 koševa). Nuggetse je s 31 košem predvodio Carmelo Anthony, dok je Nene s 28 koševa izjednačio rekord karijere.

Dan nakon pobjede u Staples Centeru kod aktualnih prvaka LA Lakersa (89-88), San Antonio Spursi slavili su na gostovanju kod Sacramenta s uvjerljivih 113-100, te tako došli do 13. pobjede u zadnjih 15 utakmica i poboljšanja najboljeg omjera u sezoni (42-8). Najbolji kod Spursa, kojima je ovo bila treća od devet uzastopnih gostujućih utakmica, bio je Tony Parker s 25 koševa i 7 asistencija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...
VIDEO Mbappea pitali tko će proći u finale, Bayern ili Real. Njegova reakcija je postala hit
LJUTITI FRANCUZ

VIDEO Mbappea pitali tko će proći u finale, Bayern ili Real. Njegova reakcija je postala hit

Od sljedeće sezone trebao bi nositi dres Reala i s kraljevskim klubom pokušati osvojiti svoj prvi uhati trofej, ali sinoć mu nije bilo ni do čega pa čak ni do razgovora o budućem klubu