Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Čech: Jabulani je sasvim normalna kao i druge lopte

Jasno mi je da se igrači nalaze na SP-u i svaki je poraz koban ili sudbonosan.Nije lako okriviti sebe, nego reći da je lopta kriva za sve, kaže Čech

REUTERS
Foto: REUTERS
4 komentara

Apsolutno svi sudionici Svjetskog nogometnog prvenstva imaju samo pogrdne riječi na račun nove Jabulani lopte koja se kotrlja travnjacima Južnoafričke Republike. Kritike ide u smjeru da nitko nema pravu kontrolu nad njom, da je lelujava, teška za kontrolu itd., no češki vratar Petr Čech, inače prvi čuvar mreže londonskog Chelseaja, nema takva iskustva.
- Jasno mi je da se igrači nalaze na Svjetskom prvenstvu i svaki je poraz koban ili sudbonosan. U tom slučaju nije lako okriviti sebe, a najlakše je, recimo, reći da je lopta kriva za sve - rekao je Čech i nastavio:
- Imao sam prilike igrati s Jabulani loptom. Dogodilo se to na prijateljskoj utakmici protiv Turske. Ako smijem suditi po tih 90 minuta, za koje vrijeme sam imao mnogo kontakta s njom, onda mogu reći da je ona sasvim normalna. Nije ništa teža ili lakša za golmane. Iskreno, igrači se uvijek moraju više privikavati na razne vrste lopte od nas golmana - završio je Čech.

Naši partneri pišu
Message