Obavijesti

Sport

Komentari 4

Cedevita digla ruke od ABA lige: Otpustila dvojicu Hrvata

Cedevita digla ruke od ABA lige: Otpustila dvojicu Hrvata
1

Osim Krušlina i Stipanovića Cedevita Olimpija, koju vodi hrvatski stručnjak Jurica Golemac, raskinula je suradnju i s Nijemcem Maikom Zirbesom, Slovencem Domenom Bratožem i Amerikancem Dominicom Artisom

VIDEO

U protekla dva dana košarkaški klub Cedevita Olimpija je raskinuo ugovore s petoricom igrača među kojima je i hrvatski reprezentativac Filip Krušlin te Hrvat koji nastupa za BiH Andrija Stipanović.

Krušlin je u Cedevitu stigao 2016. iz Cibone, a nakon spajanja s Olimpijom i selidbe u Ljubljanu ostao je u klubu.

Ove sezone je bio jedan od konstantnijih igrača. Nastupio je u svih 10 susreta Eurokupa, 21 utakmicu ABA lige, četiri susreta slovenskog Kupa te dvije utakmice slovenske Lige za prvaka. 

BiH košarkaš je ljutit: Milicija trenira strogoću u mojoj kući...
BiH košarkaš je ljutit: Milicija trenira strogoću u mojoj kući...

- Odlično sam se osjećao u Ljubljani. Sezona je bila puna uspona i padova što je sasvim normalno za sport. Naša ekipa našla se u posve novoj situaciji nakon spajanja dva kluba, igrači su se tražili i u budućnosti bi sve trebalo biti lakše za svakog igrača. Ja sam pokušao maksimalno iskoristiti situaciju u kojoj sam se našao," kazao je Krušlin koji je u Eurokupu imao prosjek od 6.6 koševa po utakmici, a u regionalnoj ligi od 6.0 koševa.

Osim Krušlina i Stipanovića Cedevita Olimpija, koju vodi hrvatski stručnjak Jurica Golemac, raskinula je suradnju i s Nijemcem Maikom Zirbesom, Slovencem Domenom Bratožem i Amerikancem Dominicom Artisom.

Regionalna ABA liga je prekinuta kolo prije kraja regularnog dijela sezone, a Cedevita Olimpija se nalazila na četvrtom mjestu iza vodećeg Partizana, Budućnosti i Crvene zvezde.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu