Obavijesti

Sport

Komentari 4

Cedevita je predstavila Žorića, Amerikance, Pozzecca i Katića

Cedevita je predstavila Žorića, Amerikance, Pozzecca i Katića
6

James White bit će Cedevitin kralj zakucavanja ove sezone, a drugi Amerikanac Jacob Pullen po Zagrebu traži mjesta na kojima će uživati u hrvatskoj kuhinji

VIDEO

Luka Žorić izvrstan je igrač, pravi centar, s takvim već jako dugo nisam igrao. Jedva čekam da počne sezona. Preporučujem svima da nas dođu gledati jer će biti zabavno i uzbudljivo, a od mene će vidjeti puno spektakularnih poteza, nimalo sramežljivo najavio je James White, 32-godišnji Amerikanac koji je pojačao Cedevitu.

A u klubu su mislili da je dvije godine mlađi kad su s njim potpisali jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na drugu, ali nimalo ne žale. U izvrsnom je fizičkom stanju, što je vrlo bitno za igrača koji je karijeru sagradio na atleticizmu i brutalnim zakucavanjima kojima je pobjeđivao na brojim natjecanjima na All Starovima diljem svijeta. Zakucavao je čak i na NBA All Staru kao član New York Knicksa prije dvije godine. Prošao je puno klubova u Europi, pogotovo u Rusiji i Italiji, ali nijedan se, kaže, organizacijski ne može mjeriti s Cedevitom.

Njega i suigrače loptama će 'hraniti' sunarodnjak Jacob Pullen, kojeg je zagrebačka publika upoznala kao reprezentativca Gruzije na Eurobasketu. Zasad ovaj 25-godišnjak jednako gorljivo traži mjesta po Zagrebu na kojima će hraniti sebe.

- Volim isprobavati razne vrste hrane, uskoro ću i hrvatsku. Rekli su mi za neke specijalitete, ali još ne znam što su – kaže Pullen, koji je pretprošle sezone igrao za Barcelonu.

Osim Amerikanaca, Cedevita je predstavila i Luku Žorića, Tonija Katića te pomoćnog trenera Gianmarca Pozzecca, legendarnog bivšeg talijanskog plejmejkera.

- Ja sam jako sretan jer zivim u Zagrebu - rekao je Pozzecco na hrvatskom, ali priznao da je to sve što je dosad naučio.

S trenerom Veljkom Mršićem bio je suigrač u Vareseu, a tad je osvojio jedni naslov u karijeri.

- Nije mu bilo lako igrati sa mnom jer sam bio je**no glup. Bio je sjajan igrač, vjerujem da će biti i jako dobar trener – rekao je Pozzecco, od kojeg bi najviše koristi mogao imati 23-godišnji Toni Katić jer će učiti od nekad vrhunskog, makar često 'divljeg' razigravača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući