Obavijesti

Sport

Komentari 0

Cedevita pobijedila Metalac u drami, Zadar lagano s MZT-om

Cedevita pobijedila Metalac u drami, Zadar lagano s MZT-om
1

Oba hrvatska predstavnika u današnjim susretima 11. kola ABA lige ostvarila su pobjede u gositma. Cedevita je slavila kod Metalca 81-79, a Zadar kod MZT-a 72-60

VIDEO

Košarkaši Cedevite u susretu su 11. kola regionalne ABA lige teže od očekivanog svladali Metalac u Valjevu sa 81-79 (15-16, 24-20, 16-23, 26-20).

Dvoboj u Valjevu bio je prepun preokreta, domaći su pet minuta prije kraja vodili sa šest razlike (73-67), Cedevita je uzvratila serijom 10-0 ponajviše zahvaljujući Jacobu Pullenu te na ulazu u posljednje dvije minute ušla s vodstvom 77-73. No tada su domaći pogodili dvije trice iz nemogućih pozicija preko Kutlešića i Jošila za 79-77 za Metalac.

Tada je ponovno na scenu stupio Pullen i tricom 30 sekundi prije kraja donio prednost Cedeviti od 80-79, a nakon što je Bakić promašio u posljednjem napadu domaćih, Pullen je sekundu prije kraja pogodio prvo i namjerno promašio drugo slobodno bacanje za konačnih 81-79.

Miro Bilan sa 17 je koševa bio najefikasniji u sastavu Cedevite, po 14 poena dodali su Jacob Pullen i Fran Pilepić, dok su Metalac predvodili Nikola Malešević sa 20 i Marko Jošilo sa 17 ubačaja. Cedevita je ovom pobjedom stigla na omjer 8-3, dok je Metalac pao na 4-7.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U ponedjeljak su uspješni bili i košarkaši Zadra koji su kao gosti u Skoplju svladali MZT 72-60 (8-21, 27-7, 17-18, 20-14).       

Nakon loše odigrane prve četvrtine, Zadrani su sjajnom predstavom u drugih 10 minuta, koje su riješili u svoju korist sa 27-7, preuzeli kontrolu rezultata. Susret je bio neizvjestan do rezultata 44-44 sredinom treće četvrtine, a tada su Zadrani novom odličnom serijom pobjegli na 15 razlike (65-50) četiri minute prije kraja i time osigurali pobjedu.

Glenn Cosey s 19 koševa bio je najefikasniji u sastavu Zadra, po 13 su dodali Filip Kraljević i Ivan Ramljak, dok su Đorđe Drenovac i Damjan Stojanovski ubacili po 15 poena za MZT. Zadar nakon 11 kola ima šest pobjeda i pet poraza, dok je MZT na omjer 4-7.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu