Obavijesti

Sport

Komentari 0

Cedevita prekinula negativan niz slavljem nad Budućnosti

Cedevita prekinula negativan niz slavljem nad Budućnosti
1

Zagrebački je klub porazio podgoričku Budućnost 70-59 i prekinuo negativni niz od tri poraza. Zadrani su izgubili u Aleksandrovcu od momčadi Igokee 78-75

VIDEO

Košarkaši Cedevite pobijedili su kao domaćini u Sutinskim vrelima podgoričku Budućnost sa 70-59 u ogledu 7. kola regionalne NLB lige. Cedevita je natjecanje otvorila s tri pobjede, nakon čega je izgubila tri utakmice u nizu, a sada je momčad Ace Petrovića upisala četvrtu pobjedu. Budućnost je, pak, pretrpjela treći poraz.

Najefikasniji u momčadi Cedevite bili su Edwards sa 17, odnosno Draper i Rudež s 12 koševa. Kod gostiju je Simonović postigao 17 koševa.

Union Olimpija pobijedila je kao domaćin Široki sa 107-70, a domaćini su u Tivoliju već u 36. minuti stigli do brojke od 100 koševa. Nymburg je, pak, kao domaćin pobijedio Partizan sa 73-69.

Peti poraz Zadra

Košarkaši Zadra i peti su put ove sezone poraženi u regionalnoj NLB ligi. Momčad Danijela Jusupa izgubila je u 7. kolu od Igokee sa 78-75. Zadrani su bolje otvorili utakmicu i dobili prvu četvrtinu s 25-18, no domaćini su im u drugom periodu uzvratili istom mjerom (26-19), tako da je na poluvremenu semafor pokazivao rezultat 44-44. Nastavak je donio vrlo izjednačenu utakmicu u kojoj se igralo praktički koš za koš, ali sama je završnica ipak pripala momčadi iz Aleksandrovca kojoj je to treća pobjeda ove sezone.

Najbolji je kod Zadrana s 20 koševa, pet skokova i četiri asistencije bio Marko Car, jedini igrač Jusupove momčadi s dvoznamenkastim brojem poena. Čedomir Vitkovac je s 21 košem i osam skokova predvodio domaćina.

NLB liga, 7. kolo:

Igokea - Zadar 78-75

Cedevita – Budućnost 70-59

Union Olimpihja – Široki 107-70

Nymburg – Partizan 73-69

Redoslijed: 1. Olimpija 5-2, 2. Hemofarm 5-2, 3. Nymburg 5-2, 4. Budućnost 4-3, 5. Cedevita 4-3, 6. Zagreb 4-3


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti