Obavijesti

Sport

Komentari 0

Cedevita protiv Albe: Teško će biti igrati na njihovom nivou...

Cedevita protiv Albe: Teško će biti igrati na njihovom nivou...
1

Alba od početka sezone igra vrlo dobro. Imaju poseban stil. Žele odmah s loptom prijeći u protivničko polje, a u obrani se dobro vraćaju i dobro kradu lopte, rekao je Sito Alonso uoči utakmice protiv Albe

VIDEO

Momčad Cedevite dizelaški je ušla u novu sezonu. Tri poraza zaredom nisu baš davala previše optimizma za nastavak sezone, no nakon pobjede protiv Zadra ipak se lakše diše. Ima tu još puno stvari koje treba promijeniti kako bi se mogli suprotstaviti najjačima, no momčad je skoro pa skroz promijenjena u odnosu na prošlu sezonu pa će igračima trebati malo više vremena da se "uštose".

Sad slijedi nastavak Eurokupa i vrlo neugodna Alba Berlin koja je u ovom trenutku u zastrašujućoj formi. Ušli su košarkaši iz glavnog grada Njemačke furiozno u novu sezonu ostvarivši sve tri pobjede i to s prosječnom razlikom od 33,6 poena! 

- Alba od početka sezone igra vrlo dobro. Imaju poseban stil. Žele odmah s loptom prijeći u protivničko polje, a u obrani se dobro vraćaju i dobro kradu lopte. Oni su momčad koja igra na preko 100 poena, a u ovom trenutku za nas je teško igrati na tom nivou, tako da ćemo morati biti spremni. Ramljak i Magette će možda moći zaigrati, no dosad su s nama odradili samo jedan trening, a nismo u žurbi. Ako će nam moći pomoći s klupe, bit će super - rekao je trener Sito Alonso

Iskustvo igranja protiv Albe ima nisko krilo Cedevite Elgin Cook koji je protiv njih u prošloj sezoni kad je igrao za Ludwigsburg zabijao redom 20, 10, 15,15, 21. Cook zna kako igrati protiv njih i sigurno će biti od velike pomoći treneru Alonsu u pripremi utakmice, a tako i suigračima na parketu.

- Alba je odlična momčad, koja je dobro vođena. Ove sezone vratili su mnogo igrača iz prošle godine. Vole trčati u tranziciju i imaju puno igrača koji su sposobni brzo zabijati, tako da moramo biti fokusirani u obrani, moramo vjerovati svojem trenerskom štabu i igrati kao momčad. Bilo je sjajno upisati pobjedu protiv Zadra u subotu. To je ono što nam treba da izgradimo samopouzdanje, da učimo navike suigrača i da posložimo igru - rekao je Cook. 

Igrače je u prvoj utakmici sezone dočekala fantastična podrška u Domu sportova, a Cook se nada kako će se isto ponoviti i protiv Albe.

- Atmosfera je bila fantastična. Bio sam iznenađen posjetom. Nadam se da ćemo u ovoj utakmici svojim navijačima priuštiti pobjedu - zaključio je.

Utakmica protiv Albe bit će prava prilika igračima da se iskupe za poraz protiv Partizana, a utakmica je na rasporedu u srijedu u 19 i 30.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani